Home Senioren Club kampioen
Club kampioen
Ook clubkampioenschappen worden gehouden bij badmintonclub Pijnacker. Bekijk hier de informatie en verslagen van clubkampioenschappen.

Aankondiging clubkampioenschappen Single Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
vrijdag, 19 januari 2018 11:00

De clubkampioenschappen Single worden gehouden op 5 en 12 februari.

Het beloven hele gezellige avonden te worden, dus schrijf je snel in via de volgende link: inschrijven

We gaan zien of de clubkampioenen van vorig jaar verslagen gaan worden.

 

alt

 
Clubkamipoenschappen dubbel 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:58

dubbel
Op 3 juli was het voor de leden van Bc Pijnacker weer een gezellige sportieve avond in sporthal de viergang.
De dubbelkampioenschappen stonden op het programma. 21 deelnemers streden vol enthousiasme en strijdlust om de beste heren of dames dubbelaar van de vereniging te worden. Voorzien van muziek, snoep en vers fruit gingen de wedstrijden van start. Verdeeld over 8 rondes speelde Iedereen met en tegen elkaar waarna de finale rondes gespeeld werden. Bij de dames werd de 1e prijs gewonnen door Aleta kerklaan, bij de heren waren peter smit en Martijn de ruiter de sterksten. Na een gezellige prijsuitreiking met taart en drankjes werd een wederom geslaagd seizoen afgesloten. Allemaal een prettige vakantie gewenst en tot 21 augustus.

 

 
Clubkampioenschappen dubbel 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:27

alt

12 juni was sporthal de viergang het decor voor de jaarlijkse club kampioenschappen mix dubbel. 20 deelnemers werkten zich in 8 rondes naar het einde van de avond. Na een spannende finale konden frank en Anouska zich de nieuwe club kampioenen noemen! De leuke sfeerfoto's spreken voor zich!

19059688 983107845125278 6012816283890119004 n

 
Mix- en dubbelkampioenschappen Afdrukken E-mail
Geschreven door William Koole   
donderdag, 01 juni 2017 08:13

Hoi Badmintonners!

Het is tijd voor de Mix en Dubbel kampioenschappen!

Deze Mix kampioenschappen zullen dit jaar plaatsvinden maandag 12 Juni a.s.
De Dubbelkampioenschappen vinden plaats op maandag 3 juli a.s..

De opzet is al eerder toegepast. We spelen op tijd en je speelt elke ronde zo veel mogelijk weer met en tegen andere partners. De bedoeling is daarbij dat elk rondje weer wat zwaarder wordt. Spelers van alle niveau's kunnen meedoen aan deze toernooien en op het eigen niveau meespelen.

We beginnen beide avonden om acht uur 's avonds dus wees op tijd! Aan het eind van de avond, tegen 22:30 kunnen we dan de kampioenen feliciteren!

Lees meer...
 
Nieuwe generatie badmintonners neemt de macht over: Loeck Scholten en Anouska Lavieren clubkampioen BCP Afdrukken E-mail
Geschreven door Hans Baetens   
woensdag, 05 april 2017 08:20

clubkampioenschappenIn de afgelopen weken werd er weer op het scherpst van de snede gestreden om de fel begeerde titel 'Club Kampioen van de Badminton Club Pijnacker (BCP) in de sporthal 'de Viergang'. Na lang aandringen heeft een nieuwe generatie badmintonners definitief de macht overgenomen. Regeert bij de dames Anouska met harde hand, ook bij de heren is de oude generatie spelers bij de top van de BCP gedegradeerd tot een bijrol.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3