Home Senioren Recreanten
Recreanten

Ook aan de recreatieve spelers wordt bij de Badminton Club Pijnacker aandacht besteed. Van februari tot en met mei kan worden meegedaan aan de recreantencompetitie. Deze competitie is minder intensief (minder wedstrijden) en heeft een lager niveau dan de gewone competitie. Daarnaast wordt het gehele jaar de mogelijkheid geboden om training te volgen op zowel maandag als woensdagavond.

Recreantentoernooien

In de maanden dat er geen competitie gespeeld wordt is het mogelijk om mee te doen aan recreantentoernooien. Dit kunnen toernooien zijn bij andere verenigingen maar ook binnen de BCP zelf.

Toss-avonden

Zo worden tosavonden georganiseerd op donderdagavond waarbij je willekeurig met iedereen tegen iedereen komt te spelen. Dit is een leuke manier om met veel verschillende mensen te badmintonnen.

Meer informatie.Recreanten toernooi BC Tab Fly Over Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
zaterdag, 03 oktober 2015 16:04

Op vrijdag 30 oktober organiseert Tab Fly Over een recreantentoernooi voor spelers uit de 5e klasse en lager. Dit is een dubbel/mix toernooi dat erg gezellig is en waarvoor je je op kunt geven bij Patricia Spillenaar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bij Miranda Haupler op de donderdag.
Vermeld dan wel even je naam, geslacht en speelsterkte.