Facebook Instagram Twitter Youtube
Home
Badmintonclub Pijnacker
50 jaar Badminton Club Pijnacker Zomerfeest zindert Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
vrijdag, 30 augustus 2019 10:07


Zaterdag 28 juni vierde de badmintonclub haar 50-jarig bestaan met een zomerfeest. Het gastvrije Oliveo voetbal altwas wederom bereid haar kantine, zonnig terras en sportfaciliteiten ter beschikking te stellen.
Met ruim 100 inschrijvingen werd het terras gezellig gevuld met jong en oud. Diverse badminton gezinnen, oud leden, jeugd en senioren waren van de partij. Ook de tafeltennisvereniging was heel goed vertegenwoordigt.
Op het veld waren ouderwetse kampspellen uitgezet, waarbij de zeepbaan een absoluut hoogtepunt vormde. Niet alleen de jeugd liet zich hier gelden, ook wat oudere jongeren lieten hun talenten zien. Uit de oude hoed kwam ook nog pijltjes blazen. Met een stukje PVC buis, een strook papier uit de Allerhande en nog wat handige ouders gaf dit de jeugd weer een nieuwe ervaring. Al met al een heerlijke middag vol vertier.
De middag werd afgesloten met een heerlijke BBQ die door de lokale BBQ-specialist Visser professioneel werd afgeleverd.
Het bleef ook dankzij het heerlijke weer nog lang gezellig.
De organisatie bedankt met name Anja v.d. Burg van Oliveo voetbal voor haar gastvrijheid en inzet gedurende het gehele evenement.

unnamed

 
Sponsor Actie PLUS Pijnacker en grote clubactie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
vrijdag, 30 augustus 2019 09:37

plus14046 756 sabine zondag sponsoractie 15 post winkelVanaf 7 september is er een hele leuk sponsor actie van start gegaan bij een lokale supermarkt. Namelijk bij de PLUS in Pijnacker.

Vanaf 7 september kan er voor de BCP gespaard worden. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een voucher die je kan besteden aan een zelfgekozen club. Wil jij ook je steentje bijdragen, doe dan boodschappen bij de PLUS. Zo kunnen we met elkaar een mooi bedrag bij elkaar sparen voor de BCP. Een deel van de opbregst zal worden besteed aan de jeugd. Zoals bijvoorbeeld veren shuttles.

De actie loopt tot 26 oktober. Aan het eind van de actie zal er 10,000 euro worden verdeeld onder de verenigingen. Dus hoe meer punten er worden ingeleverd voor de BCP, hoe hoger het bedrag is dat we gesponsoord krijgen.


Ook is De Grote Clubactie weer begonnen. Sinds 14 september kunnen er weer loten worden verkocht/ gekocht voor De Grote clubactie. Van de opbrengst van de Grote club actie willen we graag veren shuttle kopen, zodat de jeugd daar ook af en toe mee kan trainen, verder gaat het geld naar het jeugdkamp. Om de kinderen een nog leuker weekend te bezorgen!

De loten worden met een eenmalige machtiging verkocht en kosten € 3,-- per stuk. Na inlevering van de boekjes worden de bedragen automatisch geïncasseerd en staat het lotnummer op het bankafschrift. We hopen dat de jeugdleden enthousiast loten verkopen en dat de senioren ze met evenveel plezier kopen. Met elk gekocht lot maak je kans op hele mooie prijzen dus vergeet je lotnummer niet in te voeren op de website: https://clubactie.nl/prijzen-en-winnaars. Je kunt namelijk leuke prijzen winnen. 

 
Richard Giorgi neemt afscheid als jeugdtrainer Afdrukken E-mail
zaterdag, 13 juli 2019 21:30

richardgiorgi afscheidMeer dan 35 jaar stond hij op zaterdagochtend vroeg op, om kinderen van onze club training te geven. Soms ging hij op vakantie of was hij er een keer niet, maar men kon altijd op hem rekenen. Hij gaf meerdere keren aan misschien wel een keer te stoppen, maar toch kon hij het niet laten en ging weer door met training geven. Vandaag, zaterdag 13 juli 2019, is het dan echt zover. Hij stopt ermee. Badminton Club Pijnacker bedankt Richard Giorgi voor zijn tomeloze inzet de afgelopen vele jaren bij de jeugdtraining van de zaterdagochtend. Richard ontving uit handen van de jeugdcommissie diverse cadeautjes en namen de kinderen afscheid van deze bijzondere trainer. Richard, het ga je goed!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 37

Komende evenementen

Maandag 9 december 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 1 - DELFT BC 4
Donderdag 26 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)
Vrijdag 27 december 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 27 februari (Voorjaarsvakantie)
Donderdag 2 januari 00:00 - 23:59 uur:
Geen badminton op 26 december en 2 januari (Kerstvakantie)
Maandag 6 januari 20:00 - 23:00 uur:
PIJNACKER BC 2 - TAB FLY OVER BC 1

Facebook