Home Informatie Nieuws
Algemeen nieuws


Voorstelronde nieuwe voorzitter Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 26 maart 2018 15:23

alt
Onder onverwacht luid applaus werd ik in de ALV verkozen als voorzitter. Het voelt goed om de rol van voorzitter te gaan bekleden met zoveel vertrouwen vanuit de leden. Ook al het goede werk wat Wouter en de overige bestuursleden voor mij al gedaan heeft, voelt als een warm bad. Ik ga dan ook met veel plezier de komende periode tegemoet om de vereniging verder te professionaliseren.

Nu ben ik afgelopen tijd minder actief geweest bij de vereniging en zullen een aantal mij niet herkennen. Vandaar dat ik onderstaand verhaal heb geschreven, waarin ik mij in het kort voorstel.

Mijn naam is Frank en ik ben op 12 april 1989 geboren als Nootdorper, maar opgegroeid in Pijnacker. Vanwege mijn broertje, raakte ik tijdens mijn jeugd geïnspireerd om niet alleen op de camping maar ook in de zaal te gaan badmintonnen. Direct vond ik de explosiviteit op de camping in het niets vergeleken met het snelle spelletje in de zaal. Door zowel te trainen als in de jeugdcompetitie te spelen, raakte ik steeds meer bedreven in het spelletje. Dit leidde uiteindelijk tot waardevolle invalbeurten bij de senioren terwijl ik nog een jeugdlid was.

Lees meer...
 
SponsorKliks Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 06 oktober 2015 00:00

 Zoals je misschien al weet werkt BCP samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.alt

De BCP ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt de BCP daar geld voor. Als je iets op internet gaat kopen, ga dan eerst naar de badminton site en klik dan op de sponsorklik banner. Je wordt dan doorgestuurd naar de sponsorklik website en daar kan je ruim honderd webwinkels kiezen. Het kost jou geen extra geld, maar de badminton kun je er erg mee helpen!

Lees meer...
 
YouTube- kanaal BCP Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 22 juni 2015 16:27

Sinds kort hebben wij een YouTube-kanaal! Op dit kanaal zullen we zo nu en dan een video plaatsen over badminton en onze club. Abonneer je op ons YouTube-kanaal en bekijk onze video's. We hebben inmiddels twee filmpjes geüpload!
Heb jij een leuk idee voor een video voor ons kanaal? Spreek Kim Kerklaan of Peter Smit even aan in de hal!

 
Speeldata vakantie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 22 juni 2015 00:00

Het einde van het jaar komt al in zicht, daarom alvast een overzicht van de speeldata zodat niemand voor een dichte deur komt te staan.

Zaterdag 24 december: Viergang gesloten
Maandag 26 december Viergang gesloten
Woensdag 28 december: Emerald is gesloten
Donderdag 29 december: Het baken is open
Zaterdag 31 december: Viergang gesloten.
Maandag 2 januari: Geen training, maar wel een hele gezellige tossavond
Woensdag 4 januari: Emerald gesloten
Donderdag 5 januari: Het baken is open
Zaterdag 7 januari : Eerste training van het jaar voor de jeugd.

De eerste speeldag in het nieuwe jaar is dus op 2 januari. Kom dan gezellig langs om elkaar een sportief en gezond 2017 te wensen.

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2