Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Senioren Club kampioen
Club kampioen
Ook clubkampioenschappen worden gehouden bij badmintonclub Pijnacker. Bekijk hier de informatie en verslagen van clubkampioenschappen.

Clubkampioenschappen single 2019 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 18 juni 2019 15:03

De jaarlijkse clubkampioenschappen zijn weer gehouden in juni. Er was een beperkt aantal inschrijvingen, maar William heeft er toch een heel leuk systeem bedacht en zijn er leuke partijen gespeeld.alt

Er werden leuke en spannende partijen gespeeld. Iedereen heeft goed zijn best gedaan en dat was te zien aan alle rondvliegende zweet druppels. Uiteindelijk werd de finale bij de dames gespeeld tussen Kim en Julia. Kim heeft daarbij aan het langste eind getrokken en mag zich dit jaar clubkampioen noemen bij de dames. Bij de heren waren er twee poules. De finale in poule 1 was erg spannend. Het ging tussen Jasper en Wouter. Jasper won de eerste set. De tweede set stond Wouter een paar punten voor, maar raakte toen helaas geblesseerd en moest opgeven. Het was een spannende wedstrijd. ze waren aan elkaar gewaagd en uiteindelijk ging Jasper er met de prijs van door en mag zich een jaar lang clubkampioen van de BCP noemen. In poule twee was het een spannende wedstrijd tussen Roel en Remko. Na een hele spannende 3de set kon Remko de winst binnen harken. Allemaal gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet.

 
Dubbelkampioenschappen Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
maandag, 16 juli 2018 08:48

Afgelopen maandag was het weer een gezellige sportieve avond in de Viergang. Badmintonclub pijnacker organiseerde daar haar jaarlijkse dubbelkampioenschappen voor haar leden. Niets is mooier dan op de laatste speelavond van het seizoen nog even flink sportief aan de slag te gaan.alt

Van 8 tot 10 uur 's avonds werden alle dames- en herendubbels gespeeld. Hierbij werd elke deelnemer steeds weer gekoppeld aan een andere medespeler en gingen zij samen de strijd aan met hun tegenstanders. Zo werd dit dubbel kampioenschap niet alleen een sportieve krachtmeting, maar ook een hele gezellige.

Aan het eind van de avond, en na vele partijtjes, konden Martijn de Ruiter en Aletta Kerklaan zich laten kronen tot beste dubbelaars van de BC Pijnacker en ontvingen zij hun 1e prijs. Maar niet alleen zij vielen in de prijzen, ook de winnaars van elke subpoule konden een prijs in ontvangst nemen.Zodat meerdere deelnemers thuis hebben laten zien dat lekker sporten toch echt loont!

Na de prijsuitreiking was het in de viergang in ieder geval nog lekker lang gezellig aan de bar.

Voor nu is het even geen badminton. Maar na de zomerstop is de sporthal op 23 augustus weer geopend voor de 1e badmintonavond in de Viergang.

Kom jij dan ook?

 
Clubkamipoenschappen dubbel 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:58

dubbel
Op 3 juli was het voor de leden van Bc Pijnacker weer een gezellige sportieve avond in sporthal de viergang.
De dubbelkampioenschappen stonden op het programma. 21 deelnemers streden vol enthousiasme en strijdlust om de beste heren of dames dubbelaar van de vereniging te worden. Voorzien van muziek, snoep en vers fruit gingen de wedstrijden van start. Verdeeld over 8 rondes speelde Iedereen met en tegen elkaar waarna de finale rondes gespeeld werden. Bij de dames werd de 1e prijs gewonnen door Aleta kerklaan, bij de heren waren peter smit en Martijn de ruiter de sterksten. Na een gezellige prijsuitreiking met taart en drankjes werd een wederom geslaagd seizoen afgesloten. Allemaal een prettige vakantie gewenst en tot 21 augustus.

 

 
Clubkampioenschappen dubbel 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:27

alt

12 juni was sporthal de viergang het decor voor de jaarlijkse club kampioenschappen mix dubbel. 20 deelnemers werkten zich in 8 rondes naar het einde van de avond. Na een spannende finale konden frank en Anouska zich de nieuwe club kampioenen noemen! De leuke sfeerfoto's spreken voor zich!

19059688 983107845125278 6012816283890119004 n

 
Mix- en dubbelkampioenschappen Afdrukken E-mail
Geschreven door William Koole   
donderdag, 01 juni 2017 08:13

Hoi Badmintonners!

Het is tijd voor de Mix en Dubbel kampioenschappen!

Deze Mix kampioenschappen zullen dit jaar plaatsvinden maandag 12 Juni a.s.
De Dubbelkampioenschappen vinden plaats op maandag 3 juli a.s..

De opzet is al eerder toegepast. We spelen op tijd en je speelt elke ronde zo veel mogelijk weer met en tegen andere partners. De bedoeling is daarbij dat elk rondje weer wat zwaarder wordt. Spelers van alle niveau's kunnen meedoen aan deze toernooien en op het eigen niveau meespelen.

We beginnen beide avonden om acht uur 's avonds dus wees op tijd! Aan het eind van de avond, tegen 22:30 kunnen we dan de kampioenen feliciteren!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2