Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Senioren Informatie Recreanten
Recreanten

Ook aan de recreatieve spelers wordt bij de Badminton Club Pijnacker aandacht besteed. Van februari tot en met mei kan worden meegedaan aan de recreantencompetitie. Deze competitie is minder intensief (minder wedstrijden) en heeft een lager niveau dan de gewone competitie. Daarnaast wordt het gehele jaar de mogelijkheid geboden om training te volgen op zowel maandag als woensdagavond.

Recreantentoernooien

In de maanden dat er geen competitie gespeeld wordt is het mogelijk om mee te doen aan recreantentoernooien. Dit kunnen toernooien zijn bij andere verenigingen maar ook binnen de BCP zelf.

Toss-avonden

Zo worden tosavonden georganiseerd op donderdagavond waarbij je willekeurig met iedereen tegen iedereen komt te spelen. Dit is een leuke manier om met veel verschillende mensen te badmintonnen.

Meer informatie.Recreantencompetitie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
donderdag, 22 maart 2018 10:24

Dit voorjaar zijn er zelfs 2 teams die deelnemen aan de recreantencompetitie van RCZ dminton. RCZ badminton biedt een competitie aan op verschillende niveaus, van beginnersniveau tot 3e en 4e klasse bondscompetitie.alt

Het eerste team dat deelneemt is het team van Ruud, Melle, Irene en Nathalie. Zij nemen deel aan de beginnerscompetitie. Tot nu toe spelen zij allemaal spannende wedstrijden met de ene keer een nipte winst en de andere keer een klein verlies.

alt

 

 

 

 

 

Paul, Marjan, Bertine, Walter en Miranda (niet op de foto) zijn de uitdaging van de gevorderde klasse aangegaan. In deze klasse zijn de verschillen wat groter, waardoor de uitslagen ook wisselend zijn.

 

 Heb je ook interesse in het spelen van de recreantencompetitie, neem dan contact op met Wil Kap of 1 van de huidige spelers.