Jeugdcompetitie

Competitie voor de jeugd

Ieder jaar kunnen jeugdleden van de BCP meedoen met de jeugdcompetitie Regio Zuid-West van de badmintonbond. De teams worden ingedeeld naar sterkte en leeftijden.

Nieuw met de jeugdcompetitie badminton? Lees dan hier er meer over.

Tijdens de competitie zijn de uitslagen te vinden op deze website via het menu links onder Jeugd - Competitie.

Overzicht competitieregels

Meer informatie is te vinden op de website van de badminton bond.Jeugd- en Opstapcompetitie halverwege Afdrukken E-mail
Geschreven door Jos Tettero   
vrijdag, 20 april 2018 09:12

Afgelopen zondag (15 april) hadden wij bij badminton club Pijnacker weer een groot competitiespektakel in de sporthal. Naast de vele badminton teams waren er ook weer veel supports aanwezig, waardoor het een gezellig zondagmiddag werd.

201804-1De trainers gaven de kinderen goede aanwijzingen, waardoor bepaalde partijen een andere wending kregen en de kinderen weer opbloeide in hun partij. Daarnaast werd er weer hard gestreden voor alle punten en kwamen velen bezweet de baan weer af.

Lees meer...
 
Start jeugdcompetitie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
donderdag, 22 maart 2018 11:16

alt

Het competitie seizoen voor de jeugdbadminton is weer van start gegaan. De eerste wedstrijden zijn eind februari in de Viergang gespeeld en met meer BC Pijnacker badmintonteams dan in voorgaande jaren. De jeugd van BC Pijnacker is zeer enthousiast en zij hebben zich bijna allemaal aangemeld om mee te spelen met de Jeugdcompetitie of Opstapcompetitie. De laatste is speciaal voor die kinderen die net begonnen zijn met badmintonnen en het leuk vinden om spelenderwijs wedstrijden in competitieverband te spelen.
Beide teams die meedoen met Opstapcompetitie hebben moedig gestreden en er waren leuke badmintonpartijen waar soms fanatiek het spel gespeeld werd, met leuke resultaten.
Team 1 van de Jeugd heeft met 7-1 gewonnen en ook Team 4 heeft gestreden en de buit binnengehaald. De overige teams waren vrij.
Daarnaast was het weer leuk om te zien dat vele ouders, opa's en oma's waren gekomen om hun (klein)kinderen aan te moedigen. Al met al was het weer een leuke start van het seizoen.

 

 

 
Jeugd en Opstap competitie Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 07 november 2017 09:13

Zoals jullie hebben vernomen zijn wij weer van start gegaan met het organiseren van de Jeugd- en Opstapcompetitie.
De officiële inschrijving is hiervoor reeds gesloten en ik als competitieleider, was zeer verheugd over de vele kinderen die zich hadden ingeschreven. Door dit grote aantal hebben wij nu 7 teams bij de bond aan kunnen melden i.p.v. de 5 die wij in de afgelopen jaren hadden. Super.

Mocht je toch spijt hebben dat je je niet heb ingeschreven of eventueel alsnog reserve speler wilt zijn, laat het dan even weten, mogelijk kunnen we je wens om mee te spelen met de competitie honoreren.

 

Sinterklaas
Alhoewel de goedheiligman nog niet in het land is zijn wij als jeugdcommissie al weer bezig om iets te organiseren voor alle kinderen van BC Pijnacker.
Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 2 december tijdens de reguliere training. Dus kom allen."

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie

 
Afsluiting competitieseizoen Afdrukken E-mail
Geschreven door Jos Tettero   
zaterdag, 03 juni 2017 23:08

20170312 1Het competitie seizoen van de jeugdspelers bij Badminton Club Pijnacker zit er al weer op. Alle teams hebben in totaal 10 wedstrijden gespeeld, 5 uit en 5 thuis in de Viergang en ze hebben allemaal hun best gedaan om zo veel mogelijk partijen en wedstrijden te winnen. En wat hebben onze jeugdspelers gestreden. Wij hebben zeer spannende wedstrijden gezien waar zeer fanatiek gespeeld werd om alle punten. Wat erg leuk was om te zien, is dat de inspanningen die de trainers geleverd hebben en de inzet van de kinderen ervoor gezorgd heeft dat ze allemaal stuk voor stuk gegroeid zijn in hun spel. Zelfs bij de net beginnende kinderen ziet het er al erg goed uit.

Lees meer...
 
Jeugdcompetitie zondag 9 april 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Arold van den Biggelaar   
woensdag, 12 april 2017 21:51

jeugdcompetitie2017 2Afgelopen zondag hadden weer een groot aantal spannende wedstrijden bij de Jeugdcompetitie in de viergang. Onze dappere opstappers  wonnen maar liefst met 7-1. Ook het tweede jeugdteam behaalde een mooie overwinning. Er waren twee teams (J1 en J4) die er een gelijk spel uit wisten te slepen met flink wat doorzettingsvermogen. En ondanks goed spel waren de tegenstanders van de team J3 toch net iets te sterk. Er waren weer heel wat familieleden aanwezig om de teams aan te moedigden en te helpen met tellen.  Dankzij de goede coaching van de trainers konden sommige moeilijke sets toch worden binnen gesleept.  Al met al weer een zeer geslaagde en gezellige competitiedag waarna nog heerlijk van het zonnetje kon worden genoten.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4