Facebook Instagram Twitter Youtube
Home Lidmaatschap Contributie
Contributie

Algemeen

Contributie wordt per kalenderjaar betaald op basis van een toegestuurde digitale factuur, die begin maart wordt verstuurd. Als je in de loop van een jaar lid wordt, dan wordt een evenredig deel van de contributie berekend, verhoogd met het inschrijfgeld. Dit bedrag dient na ontvangst van het betalingsverzoek voldaan te worden. Wanneer er eventuele vragen zijn, kunt u terecht bij de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Bedragen kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL47INGB0003970160 ten name van BC Pijnacker.

Contributie 2019

Senioren € 219,00
Senior-student € 171,00
Junioren € 171,00
B-leden € 109,50
Competitietoeslag najaarscompetitie € 54,00
Competitietoeslag voorjaarscompetitie € 10,00
Competitietoeslag recreanten € 10,00
Competitietoeslag opstap/junioren € 20,00
Trainingstoeslag (senioren) € 42,00
Trainingstoeslag (junioren) incl.
Trainingstoeslag (kopgroep junioren) € 67,00
Shuttletoeslag veer najaarscompetitie € 30,00
Shuttletoeslag veer voorjaarscompetitie € 30,00
Inschrijfgeld bij aanvang € 5,00

 

Opzeggen lidmaatschap

Volgens de reglementen kan een lidmaatschap uitsluitend met ingang van een nieuw kalenderjaar worden opgezegd. De achtergrond hiervan is dat ook de bondskosten en de zaalhuur voor het hele jaar voldaan moeten worden en de verplichtingen daarvoor aangegaan worden op basis van het ledenbestand per 1 december van het voorafgaande jaar.

Opzegging dient vóór 15 november schriftelijk te gebeuren bij de secretaris. Dit kan door middel van dit formulier.Nieuwe club shirts Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank van Schie   
woensdag, 03 april 2019 08:17

2019 - shirt overhandigingDaar zijn ze eindelijk, de nieuwe BCP shirts in geheel nieuwe stijl! De eerste jeugdleden hebben zaterdag of zondag er al in kunnen spelen en maandagavond 1 april 2019 (geen grap) was de officiële eerste shirt overhandiging van de clubsponsor Zonwatt, Menno, aan de ontwerper, Wietske.

Wietske stelt dat het ontwerp is gebaseerd op de vloeiende lijnen die de badmintonspeler ook in het veld dient te lopen. Verder is de grafisch weergegeven badmintonner op de achterkant van het shirt in dezelfde lijnen meegenomen om eenheid te creëren en er toch een bewegelijk geheel van te maken. Op de voorkant zijn de lijnen vanaf de achterkant doorgetrokken, waarnaast het BCP logo in het blauw pronkt op de linkerborst. ‘Je ontwerpt voor het eerst een shirt en je hebt veel overleg met de betrokkenen, waarbij je alle meningen en ideeën moet vormen tot één ontwerp. Daarna is het in spanning afwachten of wat je hebt ontworpen ook daadwerkelijk zo uit de bus komt’, zegt zij. Wietske is verheugd om het shirt eindelijk met beide handen te kunnen pakken en haar eigen creatie te bewonderen.

Lees meer...