Home Senioren
Senioren

De senioren van de Badminton Club Pijnacker verkeren in de gelukkige positie dat zijn maar liefst drie keer in de week kunnen spelen en wel op de volgende avonden:

Training senioren

Maandag 20.00u – 22.00u in Sporthal de Viergang.
Woensdag 20.00u – 22.00u in Sporthal Emerald.
Donderdag 20.30u – 23.00u in Sporthal Het Baken.

 

Op maandagen is er gelegenheid om vrij te spelen en/of recreantentraining (20.00u - 21.00u) te volgen. Ook onze thuiswedstrijden tijdens de competitie worden op maandagen gespeeld. Op de woensdag is er training voor competitiespelers (20.00u - 21.00u) en recreanten (21.00u - 22.00u).

Gedurende het hele seizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Behalve de clubkampioenschappen single, dubbel en gemengd dubbel, vinden er onder andere de jaarlijks terugkomende activitieiten plaats: het Kersttoernooi waar je met iedereen tegen iedereen speelt. Dit toernooi wordt elk jaar in de week voor kerstmis gespeeld en na afloop is er de mogelijkheid om gezellig te blijven eten. Dit toernooi is toegankelijk voor (jeugd)leden, familie en vrienden. Ook sluiten we elk jaar af met een gezellige barbecue!

Lijkt het u leuk om eens te proeven van de sfeer bij Badmintonclub Pijnacker en wilt u de fijne kneepjes van de badmintonsport onder de knie krijgen? Kom dan eens langs op één van onze speelavonden. U zult worden opgevangen door ofwel één van onze trainers, of door een aanwezig bestuurslid. U mag 3 keer vrijblijvend komen kijken of onze club en natuurlijk de sport badminton bij u past.

Voor vragen over bijvoorbeeld trainingen, recreanten etc. kunt u het desbetreffende bestuurslid benaderen op de bestuursledenpagina.Inschrijven BCP Seniorenkamp Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
vrijdag, 19 januari 2018 11:11

Heb jij het nog in je geheugen zitten? Je jeugdkamp met de BCP? Mis jij de bonte avond, het levend stratego en de zes-kamp ook ieder jaar omdat je inmiddels de 16 bent gepasseerd?

Als organisatoren van het jeugdkamp is er onder een aantal leden het idee ontstaan om dit ook voor onze senioren weer mogelijk te maken. En nee je hoeft niet mee als leiding nee je mag gewoon mee op kamp! Vorig jaar was de eerste edit en dit is zo goed bevallen dat we dit jaar graag weer een weekend met de senioren weg willen.
Voor de editie van 2018 hebben wij echt een hele speciale locatie op een uurtje rijden vanaf de Viergang. Het zal plaats vinden van 29 juni t/m 1 juli 2018.
Kosten: +- 75,- Per Persoon

Het inschrijfformulier is hier te vinden.

Door je hier in te schrijven ga je definitief echt mee. Informatie over bijvoorbeeld het thema en programma volgt later per e-mail.
Leuk dat je mee gaat! Het gaat een topweekend worden!

alt

 
BCP senioren kamp 2017 Afdrukken E-mail
Geschreven door Kim Kerklaan   
dinsdag, 11 juli 2017 11:04

Zonnebloem?thumbnail FullSizeRender
Hmm. Als ik de titel intik doemt bij mij direct het beeld van de Zonnebloem voor ogen. En eerlijk toegegeven, na het latlopen en de zeepbaan strompelde er ook zeker diverse 'oudjes' over het veld.

Het werkelijke beeld:
Maar nu even het werkelijke beeld oproepen.
Stel je voor 20 woeste rovers. Tot op de tanden bewapend en gretig om het ruime sop te kiezen. Met Bas Blackbeard L. aan het roer vertrokken de slagschepen (vooral die van Annemarie Vikíng (of is het Víking) naar het verre oosten.
Al gauw hadden de rovers hun doel bereikt, het gebied verovert en is er met het onbekende in het vooruitzicht, nog extra proviand ingeslagen.

Kennis en vaardigheden:
Als rasechte zeeschuimers werd direct het vuur aan de schenen gelegd, werd onze piratenkennis getest, onze signaalvaardigheden op de proef genomen, en had de bemanning al snel een aanslag gepleegd op de aanwezige proviand. Iets waar kustkaper Tanis zich heldhaftig door heen gewerkt had, en alleen de volgende dag een klein ietsje pietsje uit het lood geslagen was.
Als het ging om vaardigheden stonden wij wederom ons mannetje, en middels briljante seinen, werden de lastigste opdrachten ten uitvoer gebracht, en met de nodige bluf werden tegenstanders hun (edel)stenen afhandig gemaakt.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7