Clubinformatie

Overzicht bestuursleden van het bestuur van de Badmintonclub Pijnacker.

Mijn naam is Frank van Schie en ik ben sinds 2001 lid van de BCP. In 2018 ben ik tot het bestuur getreden als voorzitter. Wat badminton zo geweldig maakt, is het explosieve spel waarbij je alle kanten van de baan wordt
opgestuurd. Spierpijn na een avondje spelen is dan ook regelmatig aanwezig. Naast badminton houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met reizen, spelletjes, en lezen.

Mijn naam is Jasper Tanis en ik ben sinds 1999 lid van de BCP. In 20XX heb ik de taken van penningmeester overgenomen van mijn vader. Ik kom uit een gezin, waarbij iedereen heeft gebadmintond en ik ben er dan ook groot mee geworden. Het trainen en competitie spelen, zorgen ervoor dat ik het uiterste uit mijzelf haal waarbij de tegenstander hopelijk uiteindelijk het onderspit delft. Daarnaast kun je mij altijd warm maken voor wintersport en speciaal biertjes.

Mijn naam is Kees van Breukelen en ik ben sinds 1999 lid van de BCP. In 20XX ben ik in het bestuur gekomen als secretaris. Het spelletje waarbij iedereen een shuttle kan raken en een wedstrijdje kan spelen, maakt
badminton zo toegankelijk als sport. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn kleinkinderen en in mijn vakantiehuisje.

Mijn naam is Kim Kerklaan en ik ben sinds 2003 lid van de BCP. Inmiddels zit ik alweer sinds XX in het bestuur voor de bestuurstaken van PR en ledenwerving. Het badminton zit echt in het DNA van mijn familie en ik ben dan ook al vanaf mijn 7e jaar aan het badmintonnen. Het badmintonnen tijdens de vrije speelavonden, strijden in de competitie, en organiseren van evenementen vervelen mij nooit. Naast het inspannen tijdens bij het badmintonnen, rijd ik ook graag op mijn paard.

Mijn naam is Wil Kap en ik ben sinds 2013 lid van de BCP. In 2017 heb ik de taken overgenomen om de activiteiten voor de recreanten te verzorgen. Vooral de tossavonden organiseren en natuurlijk hieraan meedoen met de jeugd, recreanten en competitiespelers; geven mij veel plezier. De verrassende
wedstrijden zorgen voor onverwachte spannende uitslagen. Het badminton is voor mij een echte gezinsactiviteit geworden, omdat mij complete gezin fanatiek meedoet op alle speelmogelijkheden.

Mijn naam is Bas Lijster en ik ben weer lid geworden vanaf 2013. Sinds 2019 ben ik zelfs toegetreden tot het bestuur in de rol van wedstrijdsecretaris. Na een periode van afwezigheid is het toch weer begonnen
te kriebelen om te starten met badmintonnen. Het competitieve spelletje en om elke keer weer tot het uiterste te gaan, maakt badminton de sport voor mij. Naast het badmintonnen zit ik ook in het bestuur van de Trucker en brouw en (vooral) drink ik mijn eigen bieren.

Mijn naam is Etzel van Kuijk en ik ben sinds 2003 lid van de BCP. In 2019 heb ik de taken overgedragen gekregen om de jeugdzaken te behartigen. Dit doe ik samen met een enthousiast team van andere vrijwilligers en trainers, waarbij wij de jeugd motiveren om steeds beter te worden. Samen met mijn dochter ben ik op alle speelavonden en niet te vergeten -ochtenden in de zaal te vinden.