Onze sponsors

Wij zijn onze sponsors ontzettend dankbaar! Zij zorgen voor een stabiele basis waar wij als vereniging op verder kunnen bouwen. Dankzij hen is het mogelijk om ieder jaar extra activiteiten te organiseren, die niet direct met badminton te maken hebben. 

Overzicht sponsors

Zonwatt

Zonwatt adviseert, levert en installeert zonnepanelen. Op maat van uw wensen en de mogelijkheden van uw dak, zodat u de hoogste opbrengst en het beste rendement krijgt over uw investering.

Het financiële rendement is tevens een stuk hoger dan de spaarrekening. Dit ligt rond de 5% t.o.v. een spaarrekening. De opbrengst wordt in de offerte voor u berekend en tevens zit hier een rendementsberekening bij.

Meer informatie op:  www.zonwatt.nl

Opinion Accountancy & Tax

Opinion Accountancy & Tax helpt om financieel en fiscaal gezond te worden en te blijven. Dit levert rust, ruimte en focus op, zodat u uw dromen kunt realiseren. Belangrijk is hun vermogen om verder te kijken dan de cijfers.

Ze hebben oog voor de mens achter zakelijke en/of familiebelangen.

Meer informatie op: www.opinionadviseurs.nl

Meerbouw

Meerbouw Pijnacker is een allround aannemersbedrijf met een doeltreffende werkwijze en no-nonsense-mentaliteit.

Meer informatie op: www.meerbouw.nl

Ook Badmintonclub Pijnacker sponsoren?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Met het geld kunnen we onder andere blijven investeren in de toegankelijkheid voor junioren, volwassenen, senioren en minder validen om deel te nemen aan al onze activiteiten. Benieuwd wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen of wat jij voor ons kan betekenen, lees hier meer of neem vrijblijvend contact met ons op.