Sponsor als bedrijf

Wij zoeken sponsors! Laat met jouw bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid zien en sponsor onze mooie club. Deze fraaie en gezonde bedrijven zijn u al voor gegaan en gebleven! Blijft u achter? 

Onderstaand vind je een overzicht van wat wij voor jou kunnen betekenen!

Badmintonclinic

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? Wat zowel binnen als buiten kan? Bij ons kun je terecht voor een leuke (air)badmintonclinic met uw bedrijf of grote groep. Wij verzorgen hierbij alle middelen. De clinic duurt 1 tot 1,5 uur waarbij je door professionele trainers begeleid wordt. De trainer brengt je de spelregels en basisslagen bij. Daarna zul je het geleerde in de praktijk onderbrengen door wedstrijden tegen elkaar te spelen.

Uiteraard kan de badmintonclinic ook onderdeel zijn van een teammeeting, waarbij de vergaderzaal van de Viergang wordt gebruik. Na afloop staat er een koud (of warm) drankje te wachten aan de bar.

Exposure

Wil jij meedelen in de successen van Badmintonclub Pijnacker? Dit kan door je aan onze vereniging of één van onze evenementen te verbinden. Wanneer jij je aan ons verbindt, zullen wij er alles aan doen om jullie naamsbekendheid te vergroten binnen en buiten de vereniging.

U kunt hiermee met uw logo op de website, nieuwsbrief, en reclameborden langs het veld komen te staan; maar ook een artikel in de nieuwsbrief of uw naam verbinden aan een evenement zijn opties.

Wil je liever iets tastbaars sponsoren; zoals promotiemateriaal, etenswaren, of prijzen. Ook dit is mogelijk! In ruil hiervoor krijgen jullie bijvoorbeeld het logo op de flyers of banners.

Of heb je zelf ideeën? Alles is bespreekbaar!

Wat doen wij met jullie tegenprestatie?

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen kan sporten op zijn of haar manier. Van jong tot oud. Beginners tot gevorderde. Gezelligheidssporter tot fanatiekeling. En miljonair tot bijstandsgerechtigde. We willen dat iedereen met plezier sport! Jij wilt toch ook dat wij dit kunnen blijven doen? Help mee en sponsor onze mooie club!