Sponsor als bedrijf

Wij zoeken sponsors! Laat met jouw bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid zien en sponsor onze mooie club.

Sporten met plezier

Wij vinden het erg belangrijk dat elk lid kan sporten op zijn of haar manier. Van jong tot oud. Beginners tot gevorderde. Gezelligheidssporter tot fanatiekeling. We willen dat iedereen met plezier sport! Jij wilt toch ook dat wij dit kunnen blijven doen? Help mee en sponsor onze mooie club!

Wat doen we met het geld

Wij hebben te maken met verschillende vormen van sponsoring, namelijk sponsoring in geld en natura. Wanneer een sponsor ons een bijdrage geeft in geld, zullen wij er alles aan doen om jullie naamsbekendheid te vergroten binnen en buiten de vereniging. U kunt hiermee met uw logo op de website, nieuwsbrief, en toernooien komen; maar ook een artikel in de nieuwsbrief of uw naam verbinden aan een evenement zijn opties. Sponsoring in natura is bijvoorbeeld in de vorm van promotiemateriaal, etenswaren, of prijzen. In ruil hiervoor krijgen jullie bijvoorbeeld het logo op de flyers of banners. Of jullie krijgen naamsbekendheid, doordat jullie naam op het club t-shirt of reclameborden langs het veld staan.

Tegenprestaties

Jouw bedrijfslogo op het clubshirt? Een vlag met jouw logo bij wedstrijden en toernooien? Of heb je zelf ideeën? Alles is bespreekbaar!