Toernooien

BCP toernooien

Het jaarlijkse zilveren shuttle toernooi wordt georganiseerd door 5 badminton verenigingen uit de regio. In dit toernooi speel je dubbels en mixen samen met de leden van de andere badminton verenigingen. 

De winnaar en runner-up van de poule winnen letterlijk een zilveren shuttle.

Het ouder/kindtoernooi is een legendarisch evenement geworden bij de BCP. De jeugd vraagt opa, oma, mama, papa of een andere volwassenen om samen met hem/haar de uitdaging aan te gaan en zich te meten met de andere jeugd en volwassenen. 

Wat is nou leuker dan alleen badmintonnen? Dat is natuurlijk samen badmintonnen! Nodig je beste vriend/vriendinnetje uit en badminton de sterren van de hemel. Het is ontzettend leuk om dit samen te doen.

De jaarlijkse clubkampioenschappen is voor iedereen de ideale mogelijkheid om je sterkte te meten tegen je clubgenoten. De strijd gaat altijd weer om wie zichzelf mag kronen tot clubkampioen van het jaar. Dit resulteert in meeslepende en vaak verrassende uitslagen, waardoor het een ongekend spannend gevecht wordt.

Het is weer vroeg donker, koud en tijd voor warme chocolade melk. Dat betekent ook dat het altijd gezellige kerstballentoernooi er meestal weer aan komt. De zondag voor Kerst is het altijd weer zo ver! 

Naast alle leden zijn ook vrienden en familie van harte welkom om mee te doen aan het toernooi of om te komen kijken.

Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar te gaan eten.

Toernooien van andere verenigingen

Het is mogelijk om vaker te spelen door het meedoen aan toernooien. Hier meet je je kracht met spelers van andere verenigingen. En doe je dus meer ervaring op. De komende toernooien vind je via onderstaande knop.

Wanneer je hier meer over wilt weten, neem dan contact op met de jeugdcommissie.