Ik ben nieuw!

Badminton is de #1 sport

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit voor uw kinderen of jezelf waar ze of jij plezier kunnen hebben, hun energie kwijt kunnen en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden kunnen ontwikkelen? Zoek niet verder! Onze sportclub biedt een geweldige optie: badminton!

Voor alle leeftijden en niveaus

Badminton is een veelzijdige sport die perfect is voor alle leeftijden en niveaus. Het biedt talloze voordelen, zowel fysiek als mentaal. Door badminton te spelen, zal de algehele conditie verbeteren, het uithoudingsvermogen vergroten en de coördinatie en balans verfijnen.

Veiligheid staat voorop

Bij onze club staat veiligheid voorop. We zorgen voor goed opgeleide en ervaren coaches die begeleiden in een positieve en ondersteunende omgeving. Onze trainers brengen niet alleen de basisprincipes van badminton bij, maar ook waarden als teamwerk, discipline en respect.

Wij streven net als de gemeente naar ‘een veilig sportklimaat’. Daarom heeft de vereniging een eigen vertrouwenscontactpersoon voor wanneer je ergens mee zit. Ook biedt de gemeente de mogelijkheid om jouw verhaal te doen.

Speel en/of train op je eigen niveau

Daarnaast bieden we verschillende trainingsgroepen en niveaus, zodat iedereen kan deelnemen op basis van hun eigen capaciteiten en interesses. Of ze nu willen spelen op recreatief niveau of de ambitie hebben om deel te nemen aan competities, wij bieden de juiste mogelijkheden en trainingen om de vaardigheden te verbeteren.

Badmintonnen en nog veel meer

Ook worden er regelmatig toernooien georganiseerd, waarbij je jezelf kan meten met anderen. Gezelligheid staat altijd voorop, maar door de extra wedstrijdervaring wordt je vanzelf beter.

Naast het sportieve aspect organiseren we ook regelmatig leuke evenementen en sociale activiteiten waar we plezier kunnen hebben buiten het speelveld.

Kom 3x GRATIS meedoen

Kom gerust langs en maak kennis met onze badmintonclub. We nodigen je kinderen en jouw uit voor drie proeflessen, waar ze kunnen ervaren hoe leuk badminton kan zijn. Je zal opgevangen worden door één van onze leden, waarna je direct met een leenracket aan de slag kan. We zijn ervan overtuigd dat jullie je snel zullen thuisvoelen in onze gezellige en vriendelijke gemeenschap.

Geef uw kinderen of jezelf de kans om een geweldige sport te ontdekken die hen gezond houdt, nieuwe vaardigheden leert en hen laat genieten van de opwinding van badminton. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen bij onze club!