Bestuursleden

 

Overzicht bestuursleden van het bestuur van de Badmintonclub Pijnacker.

Mijn naam is Frank van Schie en ik ben sinds 2001 lid van de BCP. In 2018 ben ik tot het bestuur getreden als voorzitter. Wat badminton zo geweldig maakt, is het explosieve spel waarbij je alle kanten van de baan wordt
opgestuurd. Spierpijn na een avondje spelen is dan ook regelmatig aanwezig. Naast badminton houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met reizen, spelletjes, en lezen.

Mijn naam is Aad Willemse en ik ga al wat jaartjes mee als lid van de BCP (sinds september 1989).

Dus de hoogste tijd om ook eens wat voor de club te doen. Vanaf 2021 neem ik het penningmeesterschap op me.

Badminton is zo’n leuk spelletje dat ik nog heel wat jaren hoop te blijven doen, ook al loop ik inmiddels wat minder hard.

Als ik niet mag spelen (in de vakantieperiodes dus) ontdek ik graag de mooie natuur tijdens lange wandelingen of fietstochten met mijn fotoapparatuur om ook wat van dat moois vast te leggen.

Mijn naam is Kees van Breukelen en ik ben sinds 1999 lid van de BCP. In 2017 ben ik in het bestuur gekomen als secretaris. Het spelletje waarbij iedereen een shuttle kan raken en een wedstrijdje kan spelen, maakt
badminton zo toegankelijk als sport. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn kleinkinderen en in mijn vakantiehuisje.

Mijn naam is Kim Kerklaan en ik ben sinds 2003 lid van de BCP. Inmiddels zit ik alweer sinds 2015 in het bestuur voor de taken van PR en ledenwerving. Het badminton zit echt in het DNA van mijn familie en ik ben dan ook al vanaf mijn 7e jaar aan het badmintonnen. Het badmintonnen tijdens de vrije speelavonden, strijden in de competitie, en organiseren van evenementen vervelen mij nooit. Naast het inspannen tijdens bij het badmintonnen, rijd ik ook graag op mijn paard.

Mijn naam is Pauline Harmsen en ik ben sinds 2021 lid van de BCP. Tot mijn 14de heb ik badminton gespeeld en de laatste jaren begon het te kriebelen om het weer op te pakken. Dat iedereen op elk gewenst niveau kan spelen, maakt de sport voor mij zo mooi. Vanaf de eerste avond dat ik de zaal instapte voor een training voel ik mij thuis bij BCP. Naast het trainen en de wedstrijdjes gaat het mij ook om het sociale aspect en de gezelligheid samen.  Voor mij alle reden om mij te willen inzetten voor de vereniging en de belangen van de recreanten te behartigen in het bestuur. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen, bezoek ik musea, probeer ik mijn tuin zo vogel- en insectvriendelijk mogelijk in te richten en geniet ik van weekendjes weg in Nederland.

Mijn naam is Bas Lijster en ik ben weer lid geworden vanaf 2013. Sinds 2019 ben ik zelfs toegetreden tot het bestuur in de rol van wedstrijdsecretaris. Na een periode van afwezigheid is het toch weer begonnen
te kriebelen om te starten met badmintonnen. Het competitieve spelletje en om elke keer weer tot het uiterste te gaan, maakt badminton de sport voor mij. 

Mijn naam is Etzel van Kuijk en ik ben sinds 2003 lid van de BCP. In 2019 heb ik de taken overgedragen gekregen om de jeugdzaken te behartigen. Dit doe ik samen met een enthousiast team van andere vrijwilligers en trainers, waarbij wij de jeugd motiveren om steeds beter te worden. Samen met mijn dochter ben ik op alle speelavonden en niet te vergeten -ochtenden in de zaal te vinden.

In mijn herinnering heb ik sinds de basisschool op badminton gezeten. Destijds heb ik meegedaan aan de jeugd- en seniorencompetitie voor mijn toenmalige club BC Voorburg, waarbij we regelmatig ook tegen Badmintonclub Pijnacker speelden. Na een poos komt het leven ertussen en stop je met badminton om andere dingen te doen. Maar het is altijd blijven kriebelen, dus sinds 2018 ben ik met veel plezier lid van Badmintonclub Pijnacker en speel ik recreatief. Buiten het spelen met een shuttle vind ik skiën het allerleukste wat een mens kan doen, met heel kort daarop gevolgd bergwandelen. Helaas kan een mens niet altijd met het hoofd in de bergen verkeren, dus de rest van de tijd wandel ik in Nederland met de hond.