Contributie

Bedragen kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL47INGB0003970160 ten name van BC Pijnacker.

Bijdrage

De bijdrage aan de vereniging wordt per kalenderjaar betaald. Als je in de loop van een jaar lid wordt, dan wordt een evenredig deel van de bijdrage berekend, verhoogd met het inschrijfgeld.

Senioren

Jong volwassenen tot 23 jaar

Junioren

B-Lidmaatschap

Inschrijfgeld bij aanvang

€ 246,00

€ 200,00

€ 200,00

€ 123,00

€ 15,00

Senioren en junioren kunnen met een Rotterdampas of Delftpas €25,- korting op jaarbasis krijgen.

Instromers

Wanneer je lid wordt tijdens het seizoen betaal je naar rato vanaf wanneer je lid wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met de maanden waarin er minder gespeeld kan worden.

Trainen

Wil je graag komen trainen en jezelf blijven ontwikkelen? Voor de senioren vragen wij voor maar liefst 30 trainingen een kleine toeslag. Voor de jeugd zitten 40 trainingen op zowel de woensdagavond als zaterdagochtend in het pakket erbij. De jeugd kan dus tot wel 80x trainen in een jaar! 

Senioren

Junioren

€ 60,00

is helemaal gratis

Competitie spelen

Krijg je er geen genoeg van en wil je jezelf uitdagen tegen tegenstanders van een andere vereniging? Ga dan competitie spelen. We hebben verschillende competities voor verschillende niveaus beschikbaar. Per competitie speel je zo’n 8 tot wel 14 wedstrijden. In het jaar zullen wij via de e-mail een aanmeldingsronde voor de competitie sturen. Voor het spelen van competitie vragen wij een toeslag, omdat de badminton bond hier kosten voor rekent.

Voorjaarscompetitie

Najaarscompetitie

Jeugdcompetitie (regulier)

Opstapcompetitie (tot 8 jaar)

€ 10,00

€ 55,00

€ 20,00

€ 20,00

Wanneer je verder nog vragen hebt over de competitie, dan kan de wedstrijdsecretaris deze beantwoorden.

Shuttles

De nylon shuttles worden tijdens de competitie voorzien en zijn inclusief de toeslag. Wil je tijdens de competitie met veren shuttles spelen dan vragen wij hier een extra toeslag voor.

Veren shuttles voorjaarscompetitie

Veren shuttles najaarscompetitie

€ 30,00

€ 30,00

Voor mij is sporten bij badmintonclub Pijnacker goedkoper en leuker dan in de sportschool!
alt
Etzel Kuijk
Jeugdcommissie

Strippenkaart: 10x sporten

Kun je niet wekelijks sporten? Of wil je liever eerst kijken of badminton iets voor je is? Schaf dan een strippenkaart aan. Voor maar €85,- kun je 10x les volgen of vrij spelen. Je zit dus nergens aan vast. De strippenkaart is 1 jaar geldig, dus je hebt alle tijd om je sporten in te plannen. > Lees meer over de strippenkaart

Een keer komen kijken?

Uiteraard is het ook mogelijk om eerst vrijblijvend een keer langs te komen en kennis te maken met onze vereniging. Dit mag tot wel 3x toe voordat je uiteindelijk een besluit neemt. Wanneer je van plan bent om langs te komen, wil je het Kim laten weten? Dan zorgen wij voor de juiste opvang.

Meer informatie?

We doen nog veel meer dan alleen maar badmintonnen. Daarnaast wordt er ieder jaar diverse activiteiten georganiseerd, die niks met badmintonnen te maken hebben. > Lees meer over de vereniging