Inschrijven

Wil je je lidmaatschap wijzigen? Lid worden? Of gebruik maken van onze nieuwe strippenkaart? Zie hier de mogelijkheden.  

Ben je al een keer komen kijken?

Je mag altijd gratis 3 keer proberen om de sfeer te proeven bij onze vereniging en te ontdekken hoe leuk badmintonnen is.

Lid worden

Om lid te worden van Badminton Club Pijnacker dien je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wijzigingen doorgeven

Ben je verhuisd? Heb je een ander e-mailadres? Geef het aan onze secretaris door via een e-mail. 

Opzeggen

Opzeggen voor het volgende kalanderjaar kan alleen vóór 15 november door dit formulier in te vullen. Een lidmaatschap kan uitsluitend met ingang van een nieuw kalenderjaar worden opgezegd. 

Vóór 15 november moet je opzegging dus via het formulier bekend zijn.  Wanneer je na het verstrijken van deze datum pas opzegt, zal de contributie voor het komende kalanderjaar alsnog verhaald worden en zal je opzegging pas het jaar daarop ingaan. Dit omdat de investeringen en verplichtingen voor het aankomende jaar op basis van het ledenaantal worden gebaseerd. 

De BCP Strippenkaart

Wil je wel af en toe badmintonnen maar wil jij je niet binden aan een lidmaatschap? Ook voor badmintonners die sporadisch gebruik willen maken van onze badmintonfaciliteiten hebben wij een mooie aanbieding. Zij kunnen namelijk gebruik maken van een strippenkaart. Deze kun je aanschaffen in onze webshop en hiervoor gelden een aantal voorwaarden.  

Heb je een vraag?

alt-badminton-bcpijnacker-kim-kerklaan

Neem contact op met Kim indien je nog vragen hebt over een eventueel lidmaatschap of als je een keertje wilt komen proef spelen.