Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(OVB) Extra speelavond (vooraf reserveren)

6 juli 2020 - 20:00 - 22:00

Reserveren via https://www.bcpijnacker.nl/index.php/webshop/

Er mag binnenkort weer in de zaal worden gespeeld! Er zijn echter wel allerlei voorwaarden aan verbonden. Wij willen jullie graag informeren wat wel en wat niet mogelijk is tot 1 september.

Het meest vervelende is dat er op dit moment nog steeds niet gedubbeld mag worden door personen boven de 18 die niet tot hetzelfde huishouden behoren. Verder moet al het spelmateriaal vooraf en na afloop ontsmet worden en moet door personen boven de 18 de 1,5 meterregel in acht worden genomen.

Als bestuur hebben we ons gebogen over wat voor ons mogelijk is aan de hand van de resultaten van de enquête die we onder jullie uitgezet hebben en wat van gemeentewege mogelijk is.

We zijn als bestuur tot de volgende speeldagen gekomen:

Op maandag 6 en 13 juli kan er door een beperkt aantal leden (reserveren! hierover verderop meer) van 20.00 tot 22.00 uur in De Viergang gespeeld worden. Aan spelen op maandag bleek de meeste behoefte in de enquête.

Op de woensdag huren we vóór 1 sept geen zaal meer. Er waren voor deze avond te weinig positieve antwoorden om dat verantwoord te kunnen doen.

Op de donderdag huren we van 20.30 – 22.00 uur Sportzaal Koningshof (Het Baken). Naast het binnen spelen zal het daar ook mogelijk zijn om buiten te spelen met speciale buitenshuttles. Deze zaal is de enige van onze zalen die de gemeente ook in de zomermaanden wil openstellen en deze zaal huren we dan ook de hele zomerperiode.

Voor de zaterdag blijft alles zoals het nu is: buitentrainingen voor de jeugd op het hockeyveld tot de zomerstop bij HCP.

Om binnen te mogen spelen moet elk lid dat wil spelen vooraf via de website www.bcpijnacker.nl onderaan de homepage bij het tabblad Webshop een (gratis) ticket reserveren. Dat is dan je toegangsbewijs voor de zaal. Voor zowel De Viergang als Het Baken zijn er per avond 16 tickets beschikbaar en op=op!

Voor er gespeeld kan worden moet al het spelmateriaal (net, shuttles, palen) gedesinfecteerd worden en na afloop ook weer. Gelukkig hebben veel leden in de enquête aangegeven hierbij mee te willen helpen. Het bestuur zorgt voor voldoende ontsmettingsmateriaal en handgel.

Natuurlijk, als er iets verandert aan de regelgeving (versoepeling of verscherping) zullen we dit jullie onmiddellijk via de gebruikelijke kanalen laten weten.

De huidige situatie is verre van ideaal, maar we zijn blij dat we weer een start kunnen maken.

Gegevens

Datum:
6 juli 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: