Senioren

De senioren van de Badminton Club Pijnacker verkeren in de gelukkige positie dat zij maar liefst drie keer in de week kunnen spelen en wel op de volgende avonden:

Training senioren

Maandag 20.00u – 22.00u in Sporthal de Viergang. (van september 2019 tot 23.00!)
Woensdag 20.00u – 21.30u in Sporthal Emerald.
Donderdag 20.30u – 22.00u in Sporthal Het Baken.

Op maandagen is er altijd gelegenheid om vrij te spelen van 20.00 tot 22.00. Tijdens de competitie worden ook onze thuiswedstrijden op maandagen gespeeld, waarbij de zaal tot 23:00 beschikbaar is.

Op de woensdag is er training voor competitiespelers en recreanten (20.00 – 21.00), waarna nog tot 21:30 vrijgespeeld kan worden.

Op donderdag wordt er getost en daarmee wordt bepaald wie met wie speelt. Gevarieerde en verrassende partijen zijn hier veelal het gevolg van.

Gedurende het hele seizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd en nieuwe ontplooid. Behalve de clubkampioenschappen single, dubbel en gemengd dubbel, vinden er onder andere de jaarlijks terugkerende activiteiten plaats:

  • Een Kersttoernooi waar je met iedereen tegen iedereen speelt. Dit toernooi wordt elk jaar in de week voor kerstmis gespeeld en na afloop is er de mogelijkheid om gezellig te blijven eten. Dit toernooi is toegankelijk voor (jeugd)leden, familie en vrienden.
  • Ook sluiten we elk jaar af met een gezellige barbecue!

Lijkt het je leuk om eens te proeven van de sfeer bij Badmintonclub Pijnacker en wil je de fijne kneepjes van de badmintonsport onder de knie krijgen? Stuur een e-mail naar voor meer vrijblijvende informatie of kom dan eens langs op één van onze speelavonden. Je zult worden opgevangen door ofwel één van onze trainers, of door een aanwezig bestuurslid. Je mag 3 keer vrijblijvend komen kijken of onze club en natuurlijk de sport badminton bij je passen.