Toss-avond

Op elke eerste maandag van de vakantie wordt er een tossavond georganiseerd voor jong en oud. Vanwege de vakantie komt er vaak een mooie mengelmoes van jeugd, recreant en senior; waardoor op een avond verassende en uitdagende partijen worden gespeeld.

Kom in de vakantie spelen

De organisatie deelt alle deelnemers random in, waarna er 10 tot 15 minuten gespeeld wordt. Er worden (gemengd) dubbels gespeeld, maar op verzoek kan er een enkel gespeeld worden.

Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen, ondanks dat je normaal gesproken niet op de maandag speelt? Iedereen is van harte welkom om deel te nemen en de rest van de vereniging te leren kennen.

Aanmelden is niet nodig, dus kom gerust langs op de maandagavonden in de zomervakantie!

Heb je vragen?

Toss avond

Vanwege het succes en de gezelligheid op de laatste toss avonden willen we in de voorjaarsvakantie ook weer een toss avond organiseren op maandagavond (25 februari). Dus voor alle leden, jong en wat minder jong: ben je niet op vakantie kom langs!
De toss avond begint om 20:00 en duurt tot maximaal 22:00. Wil je eerder stoppen, dat kan. Op donderdag kan er ook vanaf 20:30 vrij worden gespeeld. Voor de vakantiegangers: een hele fijne vakantie, voor de rest graag tot maandag of donderdag.

.