Uncategorized

Overzicht Zaalhuur 2012/2013

Hallo collega’s!

Klik op onderstaande link en je bent verzekerd van enkele minuten adembenemend leeswerk!

Dit bestand heeft veel tijd gekost, aangezien ik een excel-leek ben. Maar toch, het is er dan toch gekomen! Het bestand laat 4 tabbladen zien: Tabblad 1 het totaal aan zaalhuur in heel het nieuwe seizoen, per dag omschreven plus daarbij welke uren we de accomodaties huren en welke dagen we de zalen niet hebben. De weken tussen 28-01-2013 en 27-05-2013 worden t.z.t. ge-update met een andere kleur. Zodra bekend is welke maandagen we thuiswedstrijden hebben, zal ik de gemeente vragen om extra ruimte. Dit is zoals we het bevestigd hebben gekregen van de gemeente. Tabbladen 2 en 3 geven per week weer welke dagen we de zaal hebben. Tabblad 4 is een klein overzichtje van de data dat we thuiswedstrijden hebben en welke teams er dan spelen.

Als er vragen zijn, hoor ik het graag!

Overzicht Zaalhuur 2012/2013