Informatie Senioren

Afhang instructies Sporthal De Viergang

Per 03-03-2014 gaan de instructies voor het afhangen in Sporthal De Viergang in. Zorg dat je je spelerspas altijd bij je hebt, zodat je kan afhangen. Deze plattegrond vermeld de nummering van de banen en aan de hand van de uitleg hieronder weet men wat te doen als er competitie gespeeld wordt. Een competitiewedstrijd heeft voorrang, omdat de hal slechts tot 23.00u beschikbaar is. Mocht een partij niet op tijd af zijn, gaat het punt naar de tegenstander en dat is wat we natuurlijk willen voorkomen.

 

AfhangHet bestuur is zich ervan bewust dat het voor veel van onze leden vreemd aan kan doen, omdat er altijd gespeeld kon worden. De bezetting van de hal is echter flink gegroeid, waar we ontzettend blij mee zijn, waardoor het afhangen nodig zal zijn. Als je niet speelt, is er tussentijds gelegenheid om eens gezellig met elkaar te kletsen en nader kennis te maken of/en natuurlijk te kijken naar de (competitie)wedstrijden die er gespeeld worden.

Elke partij duurt met het afhangen 20 minuten. Na de 20 minuten mogen er 4 anderen van de baan gebruik maken. Als er afhangen noodzakelijk is, mag er alleen worden gedubbeld, om zo iedereen zoveel mogelijk te laten spelen. Mocht je nog een vraag hebben, spreek dan een van de bestuursleden aan. 

4 teams competitie: afhangen op baan 7 en 8. Bij weinig opkomst training, ook baan 9. Vanaf 21.00u zijn de banen 1 t/m 8 voor de competitie en baan 9 t/m 12 voor vrijspelen.                 

3 teams competitie: afhangen op baan 6, 7 en 8. Bij weinig opkomst training, ook baan 9. Vanaf 21.00u vervalt baan 6 voor het vrijspelen. 

2 teams competitie: afhangen op baan 3, 4, 7 en 8. Bij weinig opkomst training, ook baan 9. 

1 team competitie: afhangen niet nodig, want er zijn dan zes banen om vrij te spelen. Baan 5 en 6 zijn voor de competitie gereserveerd.