Bondsnieuws

overstappen naar andere competitie vereniging

Veranderen van competitie vereniging voor het seizoen 2014/2015. Over een aantal weken is de competitie voor het seizoen 2013/2014 alweer gespeeld. Indien een speler het komende seizoen 2014/2015 voor een andere vereniging competitie wil spelen, dan moet hij dit tijdig melden bij zijn huidige vereniging. Voor spelers die uitkomen in de Tweede tot en met Vierde Divisie en spelers in de Regiocompetities geldt de 1 april-regeling. Dit houdt in dat de speler vóór 1 april schriftelijk bij de huidige vereniging moet melden dat hij in het seizoen 2014/2015 geen competitie speelt voor de huidige vereniging. De speler kan dan zonder beletsel overstappen naar een andere vereniging. Besluit een speler na 1 april om competitie te gaan spelen voor een andere vereniging, dan heeft hij de toestemming nodig van zijn huidige vereniging. Krijgt hij deze toestemming niet, dan kun hij in het seizoen 2014/2015 alleen nog voor de huidige vereniging uitkomen.

Lees meer…