Informatie Senioren

Sponsoring Zonwatt

Beste BCP Leden,

Even voorstellen…

Mijn naam is Menno van Rijn en ben al vanaf mijn 11e jaar lid bij Badminton Club Pijnacker.
De club draag ik dan ook een warm hart toe.
BCP gaf in de ALV aan graag meer sponsoring te willen voor het jaar 2014. Het was voor mij dan ook geen moeilijke keuze om hier gehoor aan te geven en de club te sponsoren met mijn bedrijf Zonwatt.

Zodadelijk wat meer over Zonwatt. Allereerst is het goed te weten dat Zonwatt de club nog extra kan sponsoren en u als BCP lid ook korting krijgt op producten van Zonwatt.
De volgende regeling is overeen gekomen tussen BCP en Zonwatt:

  • Ieder BCP lid krijgt als klant van Zonwatt €100,- korting op het materiaal bij een besteding
    vanaf €1000,- incl btw.
  • Ook een door het BCP lid aangedragen klant kan gebruik maken van deze korting regeling.
  • Voor de opdracht die Zonwatt van of via een BCP lid krijgt ontvangt de club €25,-

De bovenstaande regeling maakt het dus aantrekkelijk voor de club en uzelf om een product van Zonwatt aan te schaffen.

Wat is Zonwatt?

Zonwatt realiseert rendabele duurzame energie oplossingen van A tot Zon en is gevestigd in Pijnacker en Nootdorp. Zonwatt heeft aandacht voor uw specifieke wensen als klant en levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Verder zijn een goede service en persoonlijk contact met onze klanten zeer belangrijk. Zonwatt zoekt naar de meest rendabele oplossing in uw situatie en kan meerdere opties voor u uitwerken. Tevens rekenen wij de verschillende mogelijkheden graag voor u door, zodat u weet wat de installatie u per jaar oplevert/bespaart.

Zonnepanelen zijn op het moment populair en zie je dan ook steeds meer in het straatbeeld.
Zo was 10 jaar geleden de terugverdientijd meer dan 10 jaar. Inmiddels ligt de terugverdientijd bij Zonwatt tussen de 6 a 8 jaar. Terwijl de installatie in potentie 25 jaar mee gaat.
Dit maakt een investering in duurzame-energie niet alleen een goede investering voor het milieu, maar is het ook nog eens financieel veel rendabeler dan bijv sparen bij een bank.
De zon is van iedereen, duurzame-energie heeft de toekomst!

De overheid heeft diverse stimuleringsregelingen voor zonnestroom. Aantrekkelijke subsidies voor bedrijven en nu ook de volledige btw terug voor particulieren.
Ik kan u helpen met de diverse beschikbare regelingen. Mocht u een installatie willen financieren, dan kan dit nu extra aantrekkelijk via met het Nationaal Energiebespaarfonds.
Vrijwel ieder dak is geschikt. Neem eens vrijblijvend contact op met zonwatt voor het bespreken van uw mogelijkheden. Benut ook uw dak! 

zonwatt teken small

menno zonwatt