Bondsnieuws

Internationaal Meteoor Master badmintontoernooi

Op 10 en 11 mei vindt in het Indoorcentrum Veendam voor de 46ste keer het internationale Meteoor Masters badmintontoernooi plaats. Het Master toernooi maakt deel uit van het Carlton Master Circuit van Badminton Nederland. Aan dit circuit is een Masterranglijst gekoppeld die na afloop van de meetellende toernooien wordt opgemaakt en waaraan een prijzengeld is verbonden. Een jaarlijks terugkerend evenement, dat qua badmintontoernooien waarschijnlijk het grootste seniorentoernooi van Nederland is als het gaat om aantal deelnemers en aantal te spelen wedstrijden. Ook dit jaar hebben zich weer ruim 340 deelnemers ingeschreven om verspreid over 4 categorie├źn en in totaal 20 onderdelen op sportieve wijze uit te vechten wie het prijzengeld mee naar huis gaat nemen.

Lees meer…