Bondsnieuws

Help Badminton Nederland en win twee kaarten voor de Yonex Dutch Open!

Badminton Nederland is een onderzoekstraject gestart naar haar drie grootste evenementen: de Carlton NK, de YONEX Dutch Open (Topsportcentrum, Almere) en de Carlton Finale Play-Offs Eredivisie (Maaspoort Sport & Events, Den Bosch). Het uiteindelijke doel is een verbetering van de kwaliteit van deze evenementen en het aantrekken van meer bezoekers, waarvoor we graag uw mening door middel van een enquête ontvangen.
Daarnaast zijn de uitkomsten van het onderzoek mede van belang voor het onderzoek waar Fernando Michiels, afstudeerder van de opleiding Sportmarketing (CE) aan de Hogeschool van Amsterdam/Johan Cruyff University, mee bezig is in opdracht van Badminton Nederland.
De enquête bestaat uit twee aparte vragenlijsten, afhankelijk van de gegeven antwoorden, waardoor zowel bezoekers van bovengenoemde drie evenementen als niet bezoekers de enquête in kunnen vullen. Beide inzichten kunnen Badminton Nederland verder helpen in het verbeteren en ontwikkelen van haar evenementen.
Wilt u Badminton Nederland verder helpen en gelijktijdig kans maken op twee vrijkaarten voor de YONEX Dutch Open*? Klik dan HIER voor het evenementenonderzoek.
U kunt de vragenlijst t/m 27 mei invullen.
Alvast bedankt!
*Per 25 ingevulde enquêtes zal Badminton Nederland twee vrijkaarten voor de YONEX Dutch Open weggeven.

Lees meer…