Jeugdcompetitie

2 Jeugdteams Kampioen Zuid-West Nederland

team2-rkr2014 
Team 2 (U17)

Eerder al konden we melden dat twee jeugdteams kampioen van hun poule (U17 en U13) in de jeugdcompetitie regio Zuid-West waren geworden.

Afgelopen zaterdag 14 juni moesten zij daarom op het Regiokampioenschap voor Regioteams van Badminton Nederland in Capelle a/d IJssel verschijnen om te strijden tegen de andere poulewinnaars van hun klasse. Beide teams is het na hard werken gelukt om kampioen te worden van heel regio Zuid-West van hun klasse!

Team 4 RKR 2014 
Team 4 (U13)

Het was vooral bij team 4 (onder 13 jaar) heel spannend. In de finale met 5 onderdelen in één wedstrijd moest je er minimaal 3 hebben gewonnen. Na twee verloren (jongens- en meisjesenkel) en twee gewonnen (jongens- en meisjesdubbel) wedstrijden tegen BC Vijfsluizen uit Vlaardingen stond het 2-2 en was het laatste onderdeel met Dean en Karlijn, de mix, het beslissende onderdeel. Dit werd tot op het laatste moment ook nog spannend maar uiteindelijk met veel emoties werd het 21-19 voor Dean en Karlijn en daarmee 3-2. Hierdoor werd ook dit team kampioen van Zuid-West Nederland.

Wij feliciteren deze twee teams met de mooie prestatie.

Volgende week moeten deze teams landelijk gaan presteren om kampioen van Nederland te worden van hun klasse. Dit Nederlands Kampioenschap voor Regioteams vindt plaats in Zutphen, Fanny Blankers Koenweg 2 in de Hanzehal. We wensen hun daar veel succes!

Meer foto’s op Facebook: https://www.facebook.com/BCPijnacker