Sponsors

Sponsoring Zonwatt

Beste mede badminton leden,

Binnenkort zal het kleurrijke logo van Zonwatt te bewonderen zijn op de competitie shirts van BC Pijnacker.
Daar kijkt Zonwatt naar uit!

Als BC Pijnacker lid (of iemand in uw kennissenkring) ontvangt u €100 korting op de aanschaf van een zonnestroomsysteem bij Zonwatt. Tevens ontvangt jouw club dan een extra sponsor bijdrage van €25,-

Systemen van Zonwatt zijn tussen de 5 tot 7 jaar terugverdiend en hebben een financiële rentabiliteit tussen de 10 tot 16%. Dat is andere koek, dan die 1% rente op je spaarrekening!

Deze leden zijn u inmiddels al voorgegaan:

huis aad

Schuin dak en plat dak opstelling bij Aad Willemse in Pijnacker. In totaal 9 zonnepanelen geïnstalleerd door Zonwatt. Deze installatie van 2260Wp levert een besparing op de energierekening van €465.- per jaar.

alt 
6 zonnepanelen geïnstalleerd door Zonwatt op het schuine dak van Martijn de Ruiter in Leiden. De installatie van 1440Wp levert een besparing op de energierekening van ca €295,- per jaar.

alt
6 zonnepanelen geïnstalleerd door Zonwatt op de dakkapel van Chris Snijders in Pijnacker. De al bestaande installatie van 3 zonnepanelen is door Zonwatt verplaatst naar de onderkant van de dakkapel. De installatie op de dakkapel van 1680 WP levert een besparing op de energierekening van ca €345,- per jaar.

alt
8 zonnepanelen geïnstaleerd door Zonwatt op het platdak van Sander en Hanneke Soeterbroek in Pijnacker. De installatie op de dakkapel van 2000Wp levert een besparing op van ca €390,- per jaar.

Zonwatt regelt voor u van A tot Zon! 

Menno van Rijn
06 111 111 27
http://www.zonwatt.nl

alt