Speler van de week

Speler van de week

Om wat meer van elkaar te weten te komen en erachter te komen welk verhaal er achter onze leden schuilt, hebben we de ‘Speler van de week’ in het leven geroepen.

Deze week is Daniëlle van Logchem de speler van de week! Daniëlle is begonnen bij de jeugd en heeft bij de jeugd ook competitie gespeeld. Nu speelt ze bij de senioren en daar speelt ze ook competitie. Momenteel zit ze in team 4 in de 5e klasse. Dit jaar heeft Daniëlle samen met Kim Kerklaan het kerstballentoernooi georganiseerd.

Leeftijd: 19 jaar
Hoe lang lid?: 9 jaar

 

daniëllevanlogchem

 Hoe ben je erop gekomen om bij BC Pijnacker lid te worden?

‘ Mijn broertje Paulo wilde graag op badminton gaan. Ik ben toen met hem mee gegaan om te kijken en ik vond het uiteindelijk leuker dan mijn broertje. Ik ben er toen uiteindelijk op gegaan en mijn broertje is gaan voetballen.’

Wat is je favoriete onderdeel in het badminton en waarom?

‘Zelf vind ik het singelen het leukste. Dan ben ik erg inspannend bezig en dan ben je niet afhankelijk van anderen.’

Wat zijn jouw sterke punten tijdens het spelen?

‘Het ligt er ten eerste aan of ik wel een goede dag heb haha. Als ik een goede dag heb dan is het denk ik mijn service, crossdrop en mijn smashes.’

Wat is je beroep/opleiding/school?

‘Ik studeer Hbo verpleegkunde en ik zit in mijn tweede jaar.’

Wat zijn je hobby’s?

‘Sporten, nagels lakken, tv kijken en whatsappen haha.’

Wat is je favoriete toernooi?

‘Het Kerstballentoernooi natuurlijk!’

Wat vind jij het leukste aan BC Pijnacker?

‘De gezelligheid! Iedereen gaat leuk met elkaar om op de club. Iedereen heeft het naar zijn zin en is aardig naar elkaar. Daarom heb ik veel vrienden en vriendinnen ontmoet op de badminton.’

Wat is jouw leukste/mooiste/indrukwekkendste herinnering bij BC Pijnacker?

‘Dat is een lastige vraag, maar ik denk toch dat ik de kampen elk jaar het leukste vindt. Dit jaar ben ik als eerst mee gegaan als leiding en ik ga al heel wat jaren mee als jeugdlid. De kampen zijn altijd heel gezellig en er word altijd veel gelachen.’

Wie is je voorbeeld in de badmintonwereld?

‘In de badmintonwereld heb ik eigenlijk niet echt een voorbeeld. Bij de BCP is denk ik mijn voorbeeld Aleta Kerklaan. Aleta speelt heel erg goed en ze is al heel vaak clubkampioen geworden.’

Speel je het liefst met veren shuttles of met nylon shuttles?

‘Met veren shuttles. Dat vind ik lekker slaan en die krijg ik ver achterin met klieren.’