Informatie Senioren

Buddyproject van start!

buddy
Nathalie Geurink met haar buddy Peter Smit.

Om de binding tussen competitiespelers en recreanten te verbeteren heeft het bestuur het zogenaamde ‘Buddyproject’ in het leven geroepen. Het blijkt voor de recreant soms een drempel te zijn om competitiespelers te vragen om een partijtje te spelen en het blijkt dat de competitiespelers geneigd zijn om met een vast groepje door te draaien. Er zijn 7 competitiespelers die zich hebben aangemeld voor dit project. Er zijn inmiddels al 2 recreanten gekoppeld aan een buddy! Op de foto is het eerste koppel te zien.

De bedoeling is dat er een recreant (of jeugdlid dat competitie gaat spelen) wordt gekoppeld aan een competitiespeler. De recreant zal ongeveer 2 avonden per maand een uurtje partijtjes met zijn ‘buddy’ spelen. Tijdens deze partijtjes kan de recreant alles aan zijn buddy vragen m.b.t. spelregels, tactiek en techniek. De buddy zal zelf ook coachen tijdens de partijtjes.

Na afloop (of al tijdens het spelen) is er natuurlijk ook gelegenheid om elkaar op meer persoonlijk vlak te leren kennen. In Restaurant De Viergang, tegenover de ingang van de sporthal, is er ruimte en zijn er drankjes genoeg om dit te ondersteunen!

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaand project? Er zijn nog 5 buddy’s die staan te trappelen om jou onder zijn/haar hoede te nemen! Spreek Peter Smit aan in de hal, of stuur een e-mail naar .