Informatie Senioren

Omarm (potentiele) nieuwe leden

“……na lang twijfelen trok ik toch maar de stoute schoenen aan. Al een paar maanden heb ik me voorgenomen om nieuwe mensen te ontmoeten en wat te werken aan mijn conditie. Hier in dit nieuwe dorp is het soms wel wennen om je thuis te voelen.

Op de gok, op maandag avond naar de Viergang, eens kijken bij de badminton of het iets voor me is.

Ik stond nog maar net te kijken en ik werd al enthousiast aangesproken door een van de badmintonners die mij enthousiast vertelde over de trainingen en het vrijspelen en leuke activiteiten die werden georganiseerd. Ik werd gelijk uitgenodigd om de volgende week te komen spelen. Een racket kon ik lenen. Door de warme ontvangst voelde ik me gelijk welkom en onderdeel van de club”.

Nieuwe leden zijn van groot belang voor het voortbestaan van onze club. Haal en hou ze binnen!