Uncategorized

Uitslagen jeugdcompetitie teams 2016

De jeugdcompetitie voorjaar 2016 is ten einde.

Klik op de links voor de eindstanden.

Team J1: klasse U15 afdeling 2 (2e plaats)

Team J2: klasse U13 afdeling 1 (5e plaats)

Team J3: klasse U13 afdeling 3 (1e plaats, KAMPIOEN)

Team J4: klasse U11 afdeling 1 (2e plaats)

Team J3 kampioen U13 afdeling 3

Stijn Visser, Nick Brehler, Alexander Oey, Ruby Panhuis en Lincy Termorshuizen zijn van poule 3 van de klasse U13 Regio Zuid-West in de jeugdcompetitie voorjaar 2016 kampioen geworden! Hiermee versloegen zij de teams van Zigo (Alphen ad Rijn), Flair (Alphen ad Rijn), Deo (Nootdorp), Triaq (Harmelen) en Conquesto (Zoetermeer).

Vanwege deze prestatie moest het team verschijnen op de Regio Kampioenschappen voor Regioteams Jeugd in Capelle a/d IJssel. Daar strijden alle kampioenen van Regio Zuid-West nog eens tegen elkaar om kampioen te worden van de héle regio.

Ons team werd uiteindelijk derde van poule B.

uitslagen-jc2016-j3

teamfotoj3