Jeugdcompetitie

Jeugdcompetitieverslag

Elke thuiswedstrijd in de jeugdcompetitie 2016 schrijft een ander jeugdteam een verslag van de wedstrijd in de jeugdcompetitie. Deze week is Patrick de Keijzer aan de beurt. Zie hierbij het verslag van Patrick.alt

Op zondag 20 maart hadden wij een thuiswedstrijd. Met twee andere medespelers van mijn team (Xander en Ysra) ben ik naar de Viergang gefietst. Een ander teamlid genaamd Inge kwam zelf. We moesten tegen DKC. De eerste wedstrijd die ik moest spelen was een dubbel met Xander. Dit ging goed wij wonnen die wedstrijd. Daarna moest ik single tegen Patrick Beurze. Dit was een spannende partij. Ik won in drie sets van hem. De eerste set heb ik verloren met 15-21, de tweede set won ik met 21-12 en de derde set won ik met 21-17. Al zeg ik het zelf een moeilijke partij. De derde wedstrijd moest ik met Ysra. Dat ging alleen niet echt goed. We verloren de wedstrijd met 0-2 in sets. Uiteindelijk is het tegen DKC 7-1 geworden. Ik vond het een leuke dag met leuke wedstrijden om naar te kijken en om zelf te spelen.