Jeugdkamp

BCP kamp 2016: Wie is de mol?

Afgelopen weekend was het weer zo ver, Badminton Club Pijnacker vertrok naar de Utrechtse heuvelrug voor een geweldig kamp weekend.
Waar de leiding voor goed weer en leuke spellen hadden gezorgd, hadden de kinderen hun goede humeur en wie is de mol vermommingen meegenomen.
Wie is de mol, was de vraag die het weekend de kinderen bezig hield. De BCP-mollen om dit zo goed mogelijk te verbergen, en de niet-mollen om te ontdekken wie toch die verdachte mollen waren.
De kinderen hadden de opdracht om tijdens de spellen (oa speurtocht, 6-kamp, vaardigheid) de mol te ontdekken, en als dat niet lukte dreigde een corvee beurt.
Na de bonte avond, een spontane dropping tot in de kleine uurtjes, brak alweer vroeg de zondagmorgen aan. Op deze laatste dag werd met het Cluedo-spel een schitterende afsluiting van een zeer geslaagd kamp. Op de terugreis vielen er al snel flink wat oogjes dicht, en met een volmondig “Ja” op de vraag of de kinderen volgend jaar weer mee zouden gaan, kan de leiding tevreden terug kijken.

Via de volgende link zijn alle foto’s van het kamp te bekijken: foto’s kamp 2016

 alt