Uncategorized

Verslag jeugdcompetitie zondag 26 maart 2017

U15 J2Inmiddels zit de vierde competitie wedstrijd erop. Er werden veel mooie wedstrijden gespeeld. Hier en daar driesetters. Trainers die kwamen kijken en kinderen aanwijzingen gaven hoe te spelen. Soms was de uitdaging net te “groot”. Niet eens in technische vaardigheden, maar moesten sommige spelers het opnemen tegen reuzen van kinderen. Ook kwam het voor dat een dame tegen een heer moest spelen.

Goed om te zien dat de kinderen zich door deze omstandigheden niet uit het veld laten slaan en zich vol in de strijd werpen. Heel knap van team J2, dat zij dit weekend hebben gewonnen met 6-2. De andere teams hebben verloren, maar gestreden als leeuwen. Weer een super goede competitiedag achter de rug.

Uitslagen zijn hier terug te vinden.