Uncategorized

Seizoen 2017 van start

Ook bij de jeugd is het seizoen 2017/2018 begonnen. Met veel enthousiasme is er weer gestart met trainen op de zaterdag en woensdag. Door de “Juni maand – badminton maand” zijn er veel kinderen komen kijken bij ons, hebben meegetraind en enthousiast geworden. Hierdoor konden wij bij de eerste trainingen al gelijk een aantal nieuwe leden verwelkomen. Op de woensdag training zijn wij voor het eerst van start gegaan met de koptraining, alwaar wij voor de vakantie over bericht hebben. Deze training wordt door Tatum Kauwenhoven gegeven en samen met Kyra van de Heij hebben ze de woensdag trainersgroep versterkt. Afgelopen weekend is het eerst Regio Jeugd Circuit toernooi gehouden en wij hebben als BC Pijnacker niet onverdienstelijk gepresteerd. Alle BCPers zijn in de prijzen gevallen. Meer hierover is te lezen op onze facebook pagina en website.