Jeugdcompetitie

Jeugd en Opstap competitie

Zoals jullie hebben vernomen zijn wij weer van start gegaan met het organiseren van de Jeugd- en Opstapcompetitie.
De officiële inschrijving is hiervoor reeds gesloten en ik als competitieleider, was zeer verheugd over de vele kinderen die zich hadden ingeschreven. Door dit grote aantal hebben wij nu 7 teams bij de bond aan kunnen melden i.p.v. de 5 die wij in de afgelopen jaren hadden. Super.

Mocht je toch spijt hebben dat je je niet heb ingeschreven of eventueel alsnog reserve speler wilt zijn, laat het dan even weten, mogelijk kunnen we je wens om mee te spelen met de competitie honoreren.

 

Sinterklaas
Alhoewel de goedheiligman nog niet in het land is zijn wij als jeugdcommissie al weer bezig om iets te organiseren voor alle kinderen van BC Pijnacker.
Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 2 december tijdens de reguliere training. Dus kom allen.”

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie