Jeugdcompetitie

Jeugd- en Opstapcompetitie halverwege

Afgelopen zondag (15 april) hadden wij bij badminton club Pijnacker weer een groot competitiespektakel in de sporthal. Naast de vele badminton teams waren er ook weer veel supports aanwezig, waardoor het een gezellig zondagmiddag werd.

201804-1De trainers gaven de kinderen goede aanwijzingen, waardoor bepaalde partijen een andere wending kregen en de kinderen weer opbloeide in hun partij. Daarnaast werd er weer hard gestreden voor alle punten en kwamen velen bezweet de baan weer af.

201804-2
Nu dat de competitie over de helft is zie je in de standen dat de BCP teams het aardig goed doen. Vooral team 4 staat strak bovenaan en het kampioenschap kan ze al bijna niet meer ontlopen. Ook de Opstap teams, kinderen die voor de eerste keer competitie spelen, doen hun uiterste best om de winstpunten binnen te halen en ik moet eerlijk zeggen dit lukt ze aardig.
201804-3