Uncategorized

Nieuw lid jeugdcommissie

alt
Mijn naam is Franklin Dooms en ik ben de vader van Eva. Ik ben 42 jaar en heb in mijn jeugd ook badminton gespeeld. Toen Eva bij BCP begon met badminton, ben ik ook weer gaan trainen, op de maandagavond bij Hans Macaré. Door een blessure aan mijn schouder moest ik daar helaas mee stoppen. Na de zomer ben ik echter weer van plan de training op te pakken.

Met veel plezier heb ik de afgelopen drie jaar Eva en haar team begeleid in de opstapcompetitie en de jeugdcompetitie. Toen Jos Tettero vroeg of ik in de jeugdcommissie zitting wilde nemen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. BCP is een leuke, gezellige club met een prettige sfeer en een leuke groep jeugdleden. Ik kijk er dan ook naar uit met de overige drie jeugdcommissie leden, Etzel, Remco en Arold, het goede werk wat de afgelopen jaren door de jeugdcommissie is verricht, voort te zetten en verder uit te bouwen.