Acties

In juni gratis badmintonnen

Wil je ook kennis maken met de leukste badminton vereniging van Pijnacker? Dat is toevallig! Elke maandag, woensdag, donderdag en zaterdag in juni kun je gezellig komen badmintonnen bij Badminton Club Pijnacker (BCP).

 

Volwassenen kunnen op maandag, woensdag en donderdag spelen en de jongeren op woensdag en zaterdag. Voor de exacte tijdstippen en locaties zie de site. Er is speciaal een trainer die jullie snel naar een hoger niveau kan brengen! Met deze training ga je in de zomervakantie zeker opvallen tijdens het badmintonnen op de camping! De eerste maand badmintonnen is gratis en daarna kan je beslissen of je het zo leuk vindt dat je lid wilt worden. Op de site www.bcpijnacker.nl kun je je voor deze gratis lessen inschrijven onder het kopje “open badminton maand juni”. Schrijf je snel in want vol= vol. Voor vragen: mail