Competitie StandenSeniorenSponsors

Meerbouwcup voor het eerst uitgereikt!

Elk seizoen, mits corona zich voordoet, wordt er competitie gespeelt op verschillende niveaus. BCP houdt op basis van het aantal gewonnen en verloren sets individuele scores bij. Aan het eind van het seizoen worden de scores gewikt en gewogen, waarna de laatste stand wordt opgemaakt. De beste dame en heer krijgen de felbegeerde Meerbouwcup!

Helaas vanwege corona was het eerder niet mogelijk om de Meerbouwcup uit te reiken, maar nu is het moment toch gekomen. Afgelopen maandag was het tijd om de winnaars van het seizoen 2019-2020 in het zonnetje te zetten. De winnaars waren Annemarie en Xander. Trots als ze zijn, konden ze nu eindelijk hun felbegeerde trofee inclusief goodiebag in handen nemen van Frank van der Meer (directeur van Meerbouw). 

De prijzen waren van een ongekende kwaliteit! En dat is waar Meerbouw voor staat. Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw, aanbouw, verbouw, onderhoud of renovatie vergeet dan niet om met hun contact op te nemen voor een doeltreffende werkwijze en no-nonsense mentaliteit.