Acties

Uitverkocht Kerstballentoernooi 2022!

Op 18 december was het eindelijk weer zo ver! Na twee jaar afwezigheid vanwege coronamaatregelen kon weer het traditionele BCP Kerstballentoernooi georganiseerd worden. En het werd een geweldige aflevering!

 

Ondanks de gelijktijdige WK-finale voetbal waren alle 48 beschikbare plaatsen uitverkocht. Het deelnemersveld bleek bovendien ongekend gevarieerd. De leeftijden varieerden letterlijk van 7 tot 77. De organisatie was prima in handen van Kim en Tim met bereidwillige assistentie van Nicole. Er was limonade voor de dorstigen en – met dank aan sponsoren AH en bakker Rijnbeek – een keur aan snoeperijen voor de lekkere trek.

 

En het belangrijkste van alles: iedereen had het geweldig naar zin in de soms spannende, maar altijd vermakelijke wedstrijdjes tussen de verschillende poules.

 

Omdat er voor iedereen een mooi prijsje was, ging ook niemand met lege handen naar huis en voor wie dat wilde, was er na afloop een door Het Baken prima verzorgd heerlijk buffer (bedankt Willem!).

 

Dit Kerstballentoernooi was een heel mooie en gedenkwaardige afsluiter van het BCP-jaar 2022 (al kan er natuurlijk nog wel op maandag 19 en donderdag 22 december gespeeld worden).

 

Nogmaals dank aan de organisatoren en iedereen fijne feestdagen en een sportief 2023 toegewenst.