Uncategorized

Bestuurslid gezocht: Wedstrijdsecretaris

Binnen het BCP bestuur komt er een plek vrij voor de functie van wedstrijdsecretaris. De wedstrijdsecretaris zorgt onder andere voor het bijhouden van standen in de Meerbouwcup en de algehele organisatie rondom de competities binnen de vereniging. Hierbij moet je denken aan: indelingen maken, opgeven bij de bond, communicatie naar competitiespelers, bestuur van BCP en bond. Dit geld alleen voor de senioren en recreanten competitie in het voorjaar en najaar. Er is nog ruimte over om deze functie verder zelf een invulling te geven maar dit zijn op het moment de hoofdtaken.

De tijdsbelasting omvat ongeveer 2 keer in het jaar de indelingen maken en versturen (april en december) en het bijwonen van bestuursvergaderingen.

Voor meer informatie kun je terecht bij Bas Lijster.