Uncategorized

Jaarverslag recreanten 2010

Recreantencompetitie

Het afgelopen jaar is er met 2 teams meegedaan aan de recreantencompetitie. Van februari tot mei heeft elk team ongeveer 12 wedstrijden gespeeld. 1 team deed mee met de voorjaarscompetitie en 1 team deed mee met de voorjaarsdubbelcompetitie. 

Voor komend jaar 2011 zijn er inmiddels weer 2 teams ingeschreven. Er is 1 team dat de voorjaarscompetitie speelt, met singels, en 1 team dat de voorjaarsdubbelcompetitie speelt met alleen dubbels. Beide teams zullen hun thuiswedstrijden op de maandagavond spelen..

De recreanten konden zich via de mail of via de website voor deze competitie inschrijven. Elke teamleider zal een wachtwoord van RCZ krijgen zodat hij/zij zelf de uitslagen van de thuiswedstrijden van zijn/haar team in kan vullen.

In 2011 zal de Ooievaarscup ook door de teamleiders worden bijgehouden.

Training.

De trainingen voor de recreanten zijn op de maandag- en woensdagavond en worden wel wat wisselend bezocht. Op de maandagavond is vanaf augustus het tweede trainingsuur komen te vervallen omdat de groepen te klein werden. Nu zijn de twee groepen samengevoegd. Er zijn de laatste tijd redelijk wat recreanten bijgekomen waardoor Joop voor deze training af en toe 4 banen nodig heeft.

Peter heeft op de donderdagavond een serie trainingen gegeven. Hier was veel animo en waardering voor. Er wordt gedacht aan een vervolgcursus in het nieuwe seizoen.

Tosavond.

De tosavond op donderdag wordt op dit moment goed bezocht. Het aantal dames neemt langzaam toe. Op maandagavond is er in januari, mei, en september een tosavond gehouden. De tosavond in november is vanwege het slechte weer niet door gegaan. Op een tosavond vervalt de training, die schuift een weekje door. In 2011 zijn op 31 januari, 9 mei en 27 juni weer tosavonden gepland. Er zullen nog data in september en november worden gepland.

Hou voor de tosavonden van de maandag de digitale agenda van de site in de gaten. Op woensdagavond wordt er niet getossed, en op donderdag zoals gebruikelijk altijd.

Toernooien

In 2010 is weer met veel plezier deelgenomen aan de toernooien van PIP (Berkel) en Fly Over (Bleiswijk). Aan het PIP toernooi deden ongeveer 12 man mee. Het Fly over toernooi werd voor de derde keer bezocht en BCP was met ongeveer 6 man vertegenwoordigd.

Patricia Spillenaar