Uncategorized

Jaarverslag Wedstrijdsecretaris

Jaaroverzicht Wedstrijdsecretaris 

Shuttles:

Dit jaar hebben team 1, 2 en 3 competitie met veren shuttles gespeeld. Omdat dit een grote groep is worden competitieshuttles hergebruikt voor trainingen en vrijspelen.

Er is geëxperimenteerd met nieuwe Carlton veren shuttles die iets goedkoper zijn en niet geprepareerd hoeven te worden. Deze shuttles lijken echter toch sneller kapot te gaan dan de Yonex 30.

Om goede controle te houden over het gebruik van shuttles, heeft Peter Smit zich aangeboden als shuttlebeheerder. Hij zorgt ervoor dat er shuttles aanwezig zijn voor spelers op maandag en woensdag en geeft aan wanneer er nieuwe shuttles besteld moeten worden. 

Zaal:

De zaalhuur is nagenoeg gelijk aan die van vorig jaar. Door de aanwas van nieuwe leden en de populariteit van de trainingen van Joop worden op maandag en woensdag de recreanten trainingen drukker bezocht dan ooit. Hierdoor is de zaal op woensdag weer goed bezet.

Op maandagen zorgen de combinatie van competitie en de druk bezochten trainingen ervoor dat het oude vertrouwde afhangbord weer gebruikt wordt. 

Toernooien:

Er is dit jaar weer met veel enthousiasme meegedaan aan de clubkampioenschappen, het dubbel- en het mixtoernooi. Martin heeft succesvol zijn titel weten vast te houden als clubkampioen. Aleta Kerklaan is dit jaar onze clubkampioen voor de dames geworden. Dit jaar zijn ook het dubbel en mixtoernooi wederom goed verlopen. Het was goed om te zien dat steeds meer recreanten meedoen aan de interne toernooien. 

Verloop Competitie:

In de najaarscompetitie van 2009-2010 hebben 6 teams competitie gespeeld. De Reinderscup is gewonnen door Antoine Kerklaan met een gemiddelde van 2,85. Deze prestatie heeft bijgedragen aan het kampioenschap van team 4. Dit is ook dit jaar weer met een BCP taart gevierd.

In de najaarscompetitie 2010-2011 spelen 5 mix teams en 1 herenteam. Dit is voornamelijk gedaan zodat jeugdheren kunnen spelen in Klasse B (3-4 klasse) en op deze manier niet onder hun niveau in de seniorencompetitie hoeven te spelen.

Aan de voorjaarscompetitie hebben 2 heren teams deelgenomen.