Algemeen nieuws

Periodieke giften aan BCP aftrekbaar van de belasting!

Vanaf nu zijn uw periodieke giften aan BC Pijnacker aftrekbaar van uw inkomstenbelasting! In het verleden was hiervoor vastlegging bij de notaris nodig, maar de belastingdienst maakt haar leus ‘leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ waar door dit vanaf nu door middel van het invullen van een formulier mogelijk te maken!

Op de site van de belastingdienst kunt u hier alles over lezen:

Belastingdienst – Goede doelen

Voorwaarden voor het aftrekbaar zijn van uw gift staan daar vermeld (o.a. minimaal 5 jaar en elk jaar ongeveer hetzelfde bedrag). Via dit formulier kunt u uw gift vastleggen. Het formulier dient door de penningmeester van BC Pijnacker te worden ondertekend.

Met dank aan Bloemendaal Ruigrok, die ons op deze mogelijkheid hebben gewezen.