Algemeen nieuws

Fysiotherapeut

BCP is een samenwerking aangegaan met fysioSMART om leden te begeleiden in het voorkomen en verhelpen van blessures. Wij hebben Mike Kerklaan (afgestudeerd fysiotherapeut) bereid gevonden jullie daarbij pro-actief te begeleiden. Hieronder stelt hij zich voor en u kunt hem binnenkort tegemoet zien tijdens onze speelavonden. Hij is daar voor alle leden benaderbaar voor vragen of kleine preventieve behandelingen.

Ik ben Mike Kerklaan afgestudeerd tot fysiotherapeut aan de hogeschool van Leiden in juli 2013.

Sinds augustus 2014 ben ik in dienst van praktijk fysioSMART. Ik heb mij de afgelopen jaren geori├źnteerd op verschillende werkplekken zowel in de eerste lijn als in de tweede lijn zorg fysiotherapie.

Vanwege mijn interesse en werkzaamheden in de sportwereld ben ik in januari 2014 gestart met de master of science sportfysiotherapie aan de transfergroep Rotterdam. Als sportfysiotherapeut kan ik u nog beter begeleiden bij het revalideren van een blessure en vooral ook bij het voorkomen van blessures in de toekomst. Ik heb daarnaast ook de cursus medical taping
concept volbracht.

Ik wil graag mijn horizon verbreden op sportgebied en heb daarom contact opgezocht met sportverenging badminton club Pijnacker.

U kunt bij mij terecht in het gratis medische spreekuur tijdens trainingen van BCP, hierbij krijgt u advies en uitleg over de blessure en hoe het verdere herstelproces verloopt. Ik zal vanaf 8 juni tot de zomerstop elke maandag aanwezig zijn.

alt

Links Mike Kerklaan