Toernooien

Zilveren Shuttle Toernooi 2015

vaantjezst2015Het Zilveren Shuttle Toernooi 2015, al meer dan 40 jaar een begrip in onze regio, werd afgelopen zondag 27 september gehouden in onze eigen sporthal De Viergang. Dit jeugdtoernooi wordt georganiseerd door BC Pijnacker, samen met BC Deo uit Nootdorp, Sweti Day uit Delft, BC Schipluiden, BC Delft en BBV Pip uit Berkel en Rodenrijs.

Dit jaarlijkse gezellig en sportief evenement werd in twee gedeeltes gehouden. In de ochtend speelden de kleinsten hun wedstrijdjes in de U9, U11 en U13 klassen. ‘s-Middags de oudere gevorderde kinderen in de U15 en U17 klassen. Er werden alleen dubbels gespeeld (waarbij er dus gemixed of gedubbeld kon worden) en allemaal door elkaar. Er werd op tijd gespeeld en iedere ronde duurde ongeveer 8 minuten. Ook de kinderen van BC Pijnacker vielen weer in de prijzen:

 

1e Poule 3 (U11): Tim Meulstee Tim Meulstee (links) 

1e Poule 8 (U13): Lincy Termorshuizen

2e Poule 8 (U13): Ruby Panhuis

Lincy en Ruby

1e Poule 9 (U13): Patrick de Keijzer

3e Poule 9 (U13): Frederique Lenssen

patrick

1e Poule 12 (U15): Cas v.d flagyl over the counter. Biggelaar

2e gedeelde plek Poule 12 (U15): Lucas Tettero

caslucas

2e gedeelde plek Poule 15 (U15): Sander van Gent
Sander ontbreekt op de foto, hij was al weg.

ontbrekendesander

1e Poule 19 (U17): Rowan Simons

rowan