SponsorKliks

Zoals je misschien al weet werkt BCP samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.alt

De BCP ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt de BCP daar geld voor. Als je iets op internet gaat kopen, ga dan eerst naar de badminton site en klik dan op de sponsorklik banner. Je wordt dan doorgestuurd naar de sponsorklik website en daar kan je ruim honderd webwinkels kiezen. Het kost jou geen extra geld, maar de badminton kun je er erg mee helpen!

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Koop alle cadeau’s en kleding online en sponsor zo de BCP. Je cadeau’s en kleding via internet kopen heeft nog andere voordelen. Het levert tijdsbesparing op, je kunt 24/7 aankopen doen, makkelijk prijzen vergelijken en je vermijd de drukte in de stad.

Alvast heel erg bedankt voor de moeite namens BC Pijnacker. We hebben tot nu toe al 110 euro voor de club bij elkaar gespaard.