Toernooien

BCP ranglijstwinnaars bij RJC

IMG 7438Afgelopen weekeinde speelden Meike de Kraa, Frédérique Lenssen, Alexander Oey en Chanel Snijders op het laatste Regio Jeugd Circuit Toernooi van dit seizoen, bij VELO in Wateringen. De BCP’ers deden het dit toernooi uitstekend. Vooral Meike, die twee prijzen in de wacht sleepte. Ze werd eerste bij de meisjes enkel onder 13 jaar. Tweede werd ze met de mix, met haar partner Thijs Fransen. Samen met Frédérique werd ze derde met de dubbel. Zeker noemenswaardig is de ranglijst plaats van het gehele circuit van 6 toernooien voor Meike, ze is geëindigd op de derde plaats. Een uitstekende prestatie!

IMG 7437Alexander Oey deed mee onder 15 jaar. En hij kwam in de finale met de single. Na een spannende wedstrijd verloor hij deze van zijn dubbelpartner, dus een verdiende tweede plaats. Met de dubbel kwam hij helaas de poule niet uit. Maar Alexander mocht toch twee keer het podium betreden want hij was na dit laatste RJC toernooi ranglijstwinnaar! Eerste op de ranglijst voor de jongens enkel onder 15 jaar.IMG 7442

 

 

 

 

 

 

Onze jongste topper, Chanel Snijders, werd met de single onder 11 jaar tweede. Met de dubbel, samen met partner Youri Wiedeman, werd ze eerste! En ook zij mocht naar voren komen bij de prijsuitreiking voor de ranglijstwinnaars want Chanel is eerste geworden op de ranglijst van het gehele circuit van de meisjes onder 11 jaar!chanel2

 

Badminton Club Pijnacker feliciteert deze kanjers met de behaalde resultaten. De club stimuleert haar jeugd om deel te nemen aan verschillende jeugdtoernooien omdat je daar beter van wordt en kunt kijken waar je staat. Binnenkort laten we weten aan welke bekende jeugdtoernooien je kunt meedoen.

 

IMG 7476 chanel